מתכון לליל הסדר: אסאדו ברוטב ברביקיו
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c0faeec7-05e0-498f-957d-ffcf0851d75b','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c0faeec7-05e0-498f-957d-ffcf0851d75b','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c0faeec7-05e0-498f-957d-ffcf0851d75b','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c0faeec7-05e0-498f-957d-ffcf0851d75b','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c0faeec7-05e0-498f-957d-ffcf0851d75b','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c0faeec7-05e0-498f-957d-ffcf0851d75b','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c0faeec7-05e0-498f-957d-ffcf0851d75b','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מחפשים איך לגוון את שולחן ליל הסדר? מסעדת כינור בכיכר בירושלים מציעה לכם מתכון למנת אסאדו בבישול ארוך של שש שעות
חושבים איך להכין מנה עיקרית מיוחדת ומושקעת ללי הסדר? השף קובי קטני ממסעדת הגריל הבשרית כינור בכיכר בירושלים, מציע לכם מתכון מנצח למנת אסאדו שמתבשלת שש שעות עם רוטב ברביקיו.
אסאדו שש שעות
מצרכים ל-8 סועדים 4 קילו בשר אסאדו 40 גר' טימין 40 גר' רוזמרין 10 גר' פלפל אנגלי 6 עלי דפנה 10 גר' ציפורן 2 מקלות קינמון 30 גר' מלח 40 גר' סוכר חום 1 כוס סילאן 1 כוס קטשופ חצי כוס רוטב סויה ראש שום מחולק לשיניים מקולפות 1 פלפל חריף טרי בלי הגרעינים 2 בצלים חתוכים לרבעים 2 גזרים חתוכים לחצי לרוחב 2 כרישה חתוכה לחצי לרוחב 2 סלרי ללא העלים
אופן ההכנה: צולים את הירקות על גריל פחמים או מחבת פסים ומעבירים לסיר עם שאר המרכיבים, מלבד הבשר, ומבשלים למשך שעתיים על חום נמוך.
לאחר שעתיים, טוחנים את תכולת הסיר בבלנדר מוט ומסננים. על תבנית מניחים את בשר האסאדו ומוזגים עליו את רוטב הברביקיו. מכסים ומכניסים לתנור שחומם ל-150 מעלות למשך ארבע שעות. יש למרוח כל חצי שעה את הרוטב על הבשר בעזרת מברשת סיליקון.
מומלץ להגיש לצד ירקות צלויים בתנור.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2b47779e-4a20-4f29-b20f-dcf9c4578fde','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('2b47779e-4a20-4f29-b20f-dcf9c4578fde','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|