לכבוד יום המשפחה: להכין לביבות בטטה עם הילדים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('10c4e792-56d8-4c47-b420-70044a3b08d9','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('10c4e792-56d8-4c47-b420-70044a3b08d9','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('10c4e792-56d8-4c47-b420-70044a3b08d9','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('10c4e792-56d8-4c47-b420-70044a3b08d9','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('10c4e792-56d8-4c47-b420-70044a3b08d9','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('10c4e792-56d8-4c47-b420-70044a3b08d9','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('10c4e792-56d8-4c47-b420-70044a3b08d9','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

קבלו מתכון ללביבות בטטה שיעניק לכם זמן איכות עם הילדים במטבח, וארוחה משפחתית טעימה

מחפשים פעילות כיפית וביתית עם הילדים? לבשל איתם תמיד ישמח את שני הצדדים. לכבוד יום המשפחה רשת ביגה מציגה בפניכם מתכון בריא וטעים שכולם אוהבים, ושקל להכין.צילום: אנטולי מיכאלו

לביבות בטטה

מרכיבים לכ-30 יחידות
1 קילו בטטה
30 גרם בצל ירוק קצוץ
70 גרם צ׳ילי מתוק
20 גרם סויה
3 גרם תימין
10 גרם מלח
5 גרם פלפל לבן
200 גרם פנקו

קמח תירס לציפוי

אופן ההכנה:
מכניסים את הבטטות המקולפות לסיר מים רותחים עד שהן מתרככות.

מעבירים את הבטטות דרך מסננת, ובמעיכות קטנות מסננים מן הבטטות את הנוזלים. 

מניחים את הבטטות בקערה גדולה ומועכים אותה בעזרת מזלג עד למרקם אחיד. מוסיפים את יתר המרכיבים פרט לקמח התירס, ומערבבים היטב.

מכינים קערה קטנה נוספת עם קמח התירס. מחממים תנור ל-150 מעלות. משמנים את הידיים במעט שמן ויוצרים כדורים מהתערובת. מצפים כל כדור בקמח תירס, מועכים בעדינות את כדורי הבטטה לכדי לביבה. מסדרים את כל הלביבות על תבנית אפייה ומכניסים לתנור בחום בינוני למשך כרבע שעה.

המלצת הגשה:עם  שמנת חמוצה או צ׳ילי מתוק.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ee7288b3-08dd-4d2a-90a5-a37096e49194','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('ee7288b3-08dd-4d2a-90a5-a37096e49194','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('ee7288b3-08dd-4d2a-90a5-a37096e49194','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה