סטיקי טופי עם תמר מג׳הול- מתכון לט"ו בשבט

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3885d233-11e3-48fe-85f5-4b22d489f5e2','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3885d233-11e3-48fe-85f5-4b22d489f5e2','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3885d233-11e3-48fe-85f5-4b22d489f5e2','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3885d233-11e3-48fe-85f5-4b22d489f5e2','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3885d233-11e3-48fe-85f5-4b22d489f5e2','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3885d233-11e3-48fe-85f5-4b22d489f5e2','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3885d233-11e3-48fe-85f5-4b22d489f5e2','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

לקראת ט"ו בשבט- מתכון לאינגליש קייק אחת או 6 תבניות סופלה קטנות מאת גוז ודניאל. מתכון שהביאה הסו שפית שלו "זיוון". מנה שהיה מאוד ספקן לגביה אבל התמר ממש משדרג את כל העניין. מומלץ להגיש חם עם גלידה וניל מעל

חומרים להכנה: 

180 גר תמרים מגהול ללא הגרעין

250 מ״ל מים

כפית אבקת סודה לשתייה

75 גרם חמאה רכה

155 גרם סוכר חום רך

כפית תמצית וניל

2 ביצים

185 גרם קמח תופח  

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל170 מעלות

בעזרת ספריי שמן, לשמן את תבנית האינגליש או הקוקוטים.  

בסיר קטן, להביא לרתיחה את התמרים והמים. כשהתערובת רתחה, להוסיף את הסודה, לכסות את האש ולקרר עד טמפ׳ חדר. 

בינתיים במיקסר עם וו גיטרה, מקרימים את החמאה, הסוכר והוניל. מוסיפים את הביצים אחת אחת ואז מקפלים פנימה 1/3 מהקמח ואז 1/3 מתערובת התמרים. חוזרים על התהליך עוד פעמיים עד שכל התמרים והקמח נבלעים במיקסר.

ממלאים את התבנית או הקוקוטים עד 2/3 בגובה ואופים למשך 20 עד 30 דקות. קיסם יצא יבש כשהסטיקי טופי מוכן. 

לפני ההגשה, אני אוהב לקטום את הראש של הטופי משתי סיבות: אחת, הגלידה יושבת ככה יוצר טוב והשניה, יש מה לנשנש. 

להגיש חם עם גלידה וניל ורוטב טופי. 

 

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('808c5757-abde-416d-a2a8-8c4d1374f8b8','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('808c5757-abde-416d-a2a8-8c4d1374f8b8','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('808c5757-abde-416d-a2a8-8c4d1374f8b8','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה