$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8d31bd18-3834-48ba-9c82-ab411519f453','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8d31bd18-3834-48ba-9c82-ab411519f453','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8d31bd18-3834-48ba-9c82-ab411519f453','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8d31bd18-3834-48ba-9c82-ab411519f453','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8d31bd18-3834-48ba-9c82-ab411519f453','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8d31bd18-3834-48ba-9c82-ab411519f453','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8d31bd18-3834-48ba-9c82-ab411519f453','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
איריס פינקו במתכון פשוט קל ומושלם לממרח פלפלים: "כמעט תמיד תמצאו במקרר אצלי בבית קופסה עם ממרח פלפלים קלויים. במאמץ קטן תכינו לכם ממרח מצוין שישדרג כל כריך ואף יתאים כרוטב לפסטה. אני ממליצה להוסיף את הצ'ילי הגרוס בהדרגתיות כדי לשלוט ברמת החריפות". בתאבון !
חומרים
8 פלפלים אדומים גדולים 2-3 ראשי שום 1/2 כוס שמן זית 2-3 כפות חומץ בן יין לבן מלח, צ'ילי גרוס
אופן ההכנה לחמם תנור לחום של 200 מעלות לשטוף את הפלפלים ולחתוך לרצועות עבות, לקלף את הקליפה החיצונית של ראשי השום ולפרק לשיניים (אין צורך לקלף אותן). בתבנית עמוקה לערבב את פלחי הפלפלים, שיני השום ושמן הזית.
לאפות 20-30 דקות עד שהפלפלים מתרככים ומשחימים מעט.
כשהפלפלים מתקררים, "סוחטים" את שיני השום מתוך הקליפות ומעבירים הכל לקערת מעבד מזון. מפעילים בפולסים קצרים עד שנוצר ממרח גס.
מתבלים לפי הטעם במלח, חומץ ומעט צ'ילי גרוס (תתחילו ברבע כפית).
המתכון נראה לכם מגניב אבל לא חושבים שבאמת תתחילו להכין? אפשר גם להזמין מאיריס במייל: [email protected] או בפייסבוק - לחצו כאן
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('61c39a14-771e-4aab-84e5-c3ccd5a6fdb5','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('61c39a14-771e-4aab-84e5-c3ccd5a6fdb5','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|