המתכון ללחם המפורק - הלחם הכי מגניב שרץ היום

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f13eb3d5-65cb-4df2-a9ba-35ba7c44c924','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f13eb3d5-65cb-4df2-a9ba-35ba7c44c924','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f13eb3d5-65cb-4df2-a9ba-35ba7c44c924','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f13eb3d5-65cb-4df2-a9ba-35ba7c44c924','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f13eb3d5-65cb-4df2-a9ba-35ba7c44c924','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f13eb3d5-65cb-4df2-a9ba-35ba7c44c924','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f13eb3d5-65cb-4df2-a9ba-35ba7c44c924','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

הלחם המפורק (ללחם שהפרוסות שלו נבצעות מעצמן )הוא המתכון הכי מגניב שרץ היום והפך ללהיט בקרב מי ששמע עליו ואכן רק מעטים שמעו עליו שכן לא ידוע מהו המקור שלו.

אשדוד נט מביא לכם את המתכון למאפה השמרים מתקתק וטעים בטירוף שמורכב משכבות המונחות זו לצד זו.

את המתכון הבא תוכלו לשדרג בתוספות שונות ומגוונות כמו גבינות, עשבי תיבול, ירקות וכיד הדמיון שלכם .

מצרכים:

כוס חלב

¼ כוס שמן קנולה

¼ כוס סוכר

¼ כפית אבקת אפייה

½ כפית סודה לשתייה

½ חבילת חמאה מומסת

1 ו-⅛כפית שמרים

2 ו-¼ כוסות קמח

כף ו-½ קינמון טחון

כפית מלח

 

הוראות הכנה:

1. מזגו את החלב לסיר קטן והוסיפו לסיר גם מעט שמן קנולה.

2. הוסיפו בהדרגה סוכר תוך כדי ערבוב.

3. חממו את התערובת על הגז עד שהיא חמה מאוד אך לא רותחת. לאחר מכן, הסירו את הסיר מהגז והניחו לתערובת להתקרר.

4. פזרו מעל התערובת החמימה את השמרים.

5. הוסיפו 2 כוסות קמח לתערובת וערבבו עד שהיא אחידה. לאחר מכן, כסו את הסיר והניחו לבצק לתפוח כשעה.

6. הוסיפו לתערובת עוד רבע כוס של קמח, סודה לשתייה, מלח וערבבו היטב.

8. הניחו את הבצק על משטח מקומח ורדדו אותו לצורת מלבן.

9. מרחו חמאה על גבי הבצק.

10. בכלי נפרד, ערבבו סוכר עם קינמון ולאחר מכן פזרו את התערובת מעל הבצק עד שהוא מכוסה לגמרי.

11. פרסו את מלבן הבצק ל-6 רצועות ברוחב שווה והניחו אותן בזהירות זו על גבי זו.

12. חתכו את הערימה שיצרתם ל-6 חתיכות נוספות.

13. שמנו תבנית אפייה בחמאה והניחו בתוכה את ערימת חתיכות הבצק בצורה אופקית.

14.  כסו את התבנית במגבת והניחו לבצק לתפוח למשך כחצי שעה.

15. לאחר התפיחה, הכניסו את התבנית לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ-30 דקות, או עד שהשכבה העליונה משחימה.

 

 יאאלה טרפו!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e9481185-df5f-42ca-b6e9-e75c929d3487','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e9481185-df5f-42ca-b6e9-e75c929d3487','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('e9481185-df5f-42ca-b6e9-e75c929d3487','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה