$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('18cc011e-f4c4-416c-a096-6e4e72640a1a','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('18cc011e-f4c4-416c-a096-6e4e72640a1a','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('18cc011e-f4c4-416c-a096-6e4e72640a1a','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('18cc011e-f4c4-416c-a096-6e4e72640a1a','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('18cc011e-f4c4-416c-a096-6e4e72640a1a','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('18cc011e-f4c4-416c-a096-6e4e72640a1a','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('18cc011e-f4c4-416c-a096-6e4e72640a1a','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
קבלו מתכון לחריימה איכותי כמו שחריימה צריך להיות - עשיר ומנצח. מאת - שף דודו אלמקייס, שף יוסי שיטרית, מסעדת דוד ויוסף
המצרכים (ל-4 מנות):
1 ק"ג דג ים לבן (לוקוס, מוסר, בר ים, בורי)
2 תפוחי אדמה קלופים פרוסים לפרוסות דקות
2 פלפלים ירוקים חריפים
1 פלפל אדום יבש חריף
1 עגבנייה בשלה גדולה
1 גזר חתוך גס
2 ראשי שום חצויים
1 זר כוסברה
1/2 כוס שמן קנולה
מעט פפריקה מתוקה
מעט כמון
מעט ראס אל חנות (תערובת תבלינים מהמטבח המרוקאי)
הוראות הכנה:
בתחתית של סיר רחב הניחו פרוסות של תפוחי אדמה, עליהן את הדגים ומסביב את הירקות.
עקבבו בקערה את התבלינים עם חצי כוס שמן קנולה וצקו לתוך המחבת מעל הדגים והירקות. קצצו את הכוסברה ומפזרו מלמעלה.
הוסיפו כוס מים עד לגובה פני הדג עד לרתיחה.
הנמיכו את האש ובשלו כ- 40 דקות עד שהרוטב מסמיך.
הוסיפו מלח ופלפל, ערבבו והגישו בגאווה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b2d1fc41-26b9-4287-a4ba-12cf1d995228','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('b2d1fc41-26b9-4287-a4ba-12cf1d995228','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('b2d1fc41-26b9-4287-a4ba-12cf1d995228','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|