מתכון לשבועות: צ'יבורקי חלבי
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('abc7062c-7ee6-4a9f-b87c-7a25974cffa2','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('abc7062c-7ee6-4a9f-b87c-7a25974cffa2','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('abc7062c-7ee6-4a9f-b87c-7a25974cffa2','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('abc7062c-7ee6-4a9f-b87c-7a25974cffa2','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('abc7062c-7ee6-4a9f-b87c-7a25974cffa2','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מאפה גבינות גרוזיני, המיוצר באופן בלעדי ב"פטרה", באדיבות שף סימו בן חובל
המרכיבים להכנת הבצק:
1 ביצה
1 שמנת חמוצה
1 כפית מלח
1/2 כפית אבקת אפיה
1.5 כף שמן סויה
700 גר' קמח
המרכיבים למילוי:
3 ביצים קשות
1 צרור של שמיר
1/2 צרור פטרוזיליה
1 קוביית גבינה בולגרית
250 גר' מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל המרכיבים של הבצק עד לקבלת גוש אחיד וקשה.
2. מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים של המילוי.
3. חותכים את הבצק לעיגולים בינוניים, מניחים באמצע כל כיסון מן המילוי ומטגנים בשמן עמוק.
מסעדת "פטרה" הינה מסעדה גיאורגית בחוף הקשתות אשדוד.
היי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן! $(function(){})
|
|
|
|