מתכון חזק לקוביות לחם עם גבינה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b9202c50-8ac7-4dc7-a2a3-0c8c215abd96','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b9202c50-8ac7-4dc7-a2a3-0c8c215abd96','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b9202c50-8ac7-4dc7-a2a3-0c8c215abd96','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b9202c50-8ac7-4dc7-a2a3-0c8c215abd96','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b9202c50-8ac7-4dc7-a2a3-0c8c215abd96','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b9202c50-8ac7-4dc7-a2a3-0c8c215abd96','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b9202c50-8ac7-4dc7-a2a3-0c8c215abd96','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

המתכון הבא הוא פשוט מאוד להכנה, אך יגרום לכם להזיל ריר מהרגע שתתחילו להכין אותו... זוהי הגרסה הבסיסית שניתן להוסיף לה שום, פלפלים, פטריות או כל דבר אחר, כיד הדמיון הטובה עליכם.


מצרכים:

 כיכר לחם לבחירתכם

350 גרם גבינה צהובה קשה (גוש)

צרור בצל ירוק

2 כפיות פרג

3 כפות חמאה מומסת

 

הוראות הכנה:

חתכו את הלחם לאורך באמצעות סכין חדה כמעט עד הקצה, מבלי לפגוע בקרום התחתון.

חזרו על הפעולה לרוחב.

פרסו את גוש הגבינה לפרוסות עבות.

הכניסו את פרוסות הגבינה בין החריצים שיצרתם בלחם.

קצצו את הבצל ירוק.

ערבבו בכוס את הבצל הירוק והפרג יחד עם החמאה.

מרחו את התערובת באמצעות מברשת או כפית על הלחם ובין החריצים.

עטפו את הלחם בנייר כסף, הכניסו לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך רבע שעה כדי להמס את הגבינה.

לאחר מכן הסירו את העטיפה והכניסו את הלחם לעוד 10 דקות כדי ליצור קרום קריספי.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('71af8bd5-7a8c-49a4-87c3-3df1bb1999fe','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('71af8bd5-7a8c-49a4-87c3-3df1bb1999fe','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('71af8bd5-7a8c-49a4-87c3-3df1bb1999fe','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה