מתכון - נשנושי קינואה בטעם פיצה - תענוג בריא!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5c81a977-95c8-4c36-a7da-9c58998ea67c','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5c81a977-95c8-4c36-a7da-9c58998ea67c','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5c81a977-95c8-4c36-a7da-9c58998ea67c','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5c81a977-95c8-4c36-a7da-9c58998ea67c','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5c81a977-95c8-4c36-a7da-9c58998ea67c','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5c81a977-95c8-4c36-a7da-9c58998ea67c','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5c81a977-95c8-4c36-a7da-9c58998ea67c','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
כולם אוהבים פיצה, אבל לפעמים המחיר הקלורי הוא גבוה מכדי שנוכל להרשות לעצמנו לאכול מגש... נגיסי הקינואה הבאים הם תענוג בריא כתחליף לפיצה, שיותיר את כל מי שטועם ממנו נדהם, כיוון שהוא פשוט טעים מדי כדי להיות אמיתי!
מצרכים:
כוס קינואה לא מבושלת
2 ביצים
בצל אחד קצוץ
כוס גבינת ריקוטה
שתי שיני שום כתושות
צרור עלי בזיליקום טרי
חצי כוס עגבניות שרי חתוכות לקוביות
חצי כפית מלח
כפית פפריקה
זיתים שחורים
מטבל לבחירתכם (מפורט בהמשך)
הוראות ההכנה:
הכניסו את הקינואה לסיר עם שתי כוסות מים והביאו אותו לרתיחה.
לאחר מכן, בשלו את הקינואה במשך 20 דקות עד שהיא רכה.
ערבבו היטב את כל המרכיבים עם הקינואה (מלבד המטבל) בקערה גדולה.
מלאו תבנית מאפינס משומנת בבלילה, ודחסו אותה היטב בתוך התבנית.
אפו כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. צננו כ-10 דקות לפני ההגשה.
כדאי להגיש עם מטבל, המטבל המומלץ ביותר הוא רוטב פיצה, אך אפשר להגיש גם עם פסטו, שמן זית עם חומץ בלסמי, או כל מטבל אחר מהמטבח האיטלקי.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8bf65668-5a31-416f-ad64-e9a21aebfad2','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8bf65668-5a31-416f-ad64-e9a21aebfad2','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('8bf65668-5a31-416f-ad64-e9a21aebfad2','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|