באווירת טו בשבט - מתכון השף - טנזיה - טאג'ין צלעות כבש ופירות יבשים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9cfe867c-9127-4a49-9b2b-5c0d2603f16f','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9cfe867c-9127-4a49-9b2b-5c0d2603f16f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9cfe867c-9127-4a49-9b2b-5c0d2603f16f','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9cfe867c-9127-4a49-9b2b-5c0d2603f16f','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9cfe867c-9127-4a49-9b2b-5c0d2603f16f','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9cfe867c-9127-4a49-9b2b-5c0d2603f16f','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9cfe867c-9127-4a49-9b2b-5c0d2603f16f','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מאסטר שף, גיא פרץ , יקיר אשדוד נט מציג - איך מכינים טנזיה - טאג'ין צלעות כבש ופירות יבשים - מרכיבים, אופן הכנה וסרטו וידאו
מרכיבים: • 4 צלעות טלה עם עצם
• 1 כף סוכר • 1/2 כוס ריבת בצלי שאלוט (או ריבת בצל) • 1/2 כוס שזיפים מיובשים • 1/2 כוס צימוקים לבנים • 1/2 כוס משמשים מיובשים • 1/2 כוס תאנים יבשות חצויות לשנים • 1/2 כפית ג'ינג'ר טרי • 2 פלפל צ'ילי אדום מיובש • 1/2 כפית אגוז מוסקט • 2 מקלות קינמון • 1 כפית מלח גס • 1 כוס יין מתוק • 1 כוס מים • עלי פטרוזיליה לקישוט אופן ההכנה: • מחממים מחבת טפלון (בעל מכסה) עם 3 כפות שמן זית על חום גבוה. • מטגנים את הצלעות כדקה שתיים מכל צד עד השחמה. • מוציאים את הבשר מהאש ומניחים בצד. • מורידים מעט את האש, ומוסיפים למחבת כף סוכר. • מערבבים את הסוכר עם מיצי הבשר עד שמתחילה התקרמלות. • מוסיפים את ריבת הבצל ומערבבים. • מוסיפים את השזיפים השחורים, הצימוקים המשמשים היבשים והתאנים ומערבבים על אש בינונית מספר דקות. • מוסיפים ג'ינג'ר טרי, פלפלי צ'ילי יבשים, אגוז מוסקט טחון טרי ו- 2 מקלות קינמון, כף מלח גס או רגיל ומערבבים היטב. • מוסיפים כוס יין אדום מתוק משובח ומגרדים את כל השאריות מתחתית המחבת. • מוסיפים עוד כוס מים, מכסים את המחבת ומביאים לרתיחה. • מערבבים היטב ומוסיפים את הצלעות. • מכסים את הצלעות בפירות וברוטב, סוגרים את המכסה ושוב מביאים לרתיחה. • לאחר שהתבשיל רתח - כ-3 דקות, מעבירים אותו לטאג'ין ומכסים. • מכניסים את הטאג'ין לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות משך שעה ורבע. • מוציאים מהתנור ומעטרים בעלי פטרוזיליה. • בתאבון.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('28b66fd8-fd2c-46c5-a3ba-c203ba6ead96','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('28b66fd8-fd2c-46c5-a3ba-c203ba6ead96','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('28b66fd8-fd2c-46c5-a3ba-c203ba6ead96','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|