מתכון למרק בצל צרפתי בלחם

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e9672232-fb58-4f2c-be30-2878c5d2fcdd','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e9672232-fb58-4f2c-be30-2878c5d2fcdd','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e9672232-fb58-4f2c-be30-2878c5d2fcdd','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e9672232-fb58-4f2c-be30-2878c5d2fcdd','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e9672232-fb58-4f2c-be30-2878c5d2fcdd','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e9672232-fb58-4f2c-be30-2878c5d2fcdd','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e9672232-fb58-4f2c-be30-2878c5d2fcdd','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

החורף בעיצומו ועימו מתכוני מרקים מיוחדים, קבלו מתכון למרק בצל צרפתי מדהים בלחם פריך שיגרום לכם להרגיש בפריז, מבלי לצאת מהבית.

 מצרכים (מתאים ל- 3 סועדים):

4-3 בצלים גדולים

3 לחמים בינוניים (לקערה) - נסו למצוא לחמים המתאימים לשמש כקערות הגשה, אם לא גם לחמניות עם קרסט קשה יחסית, יתיאמו.

2 כוסות ציר ירקות (או מים עם מעט אבקת מרק)

כוס יין לבן

2-3 כפות קמח

4 כפות חמאה

גבינה קשה מגורדת

תיבול: מלח, פלפל, מעט טימין, כפית סוכר

אופן ההכנה:

חתכו את הבצלים לרצועות או חצאי טבעות.

התחילו לטגן אותם בחמאה על חום בינוני, בתוך סיר גדול, היזהרו לא לשרוף את הבצלים, עליכם לערבב לעתים תכופות.

לאחר שהם קורמלו וקיבלו צבע זהוב יפהפה, הוסיפו להם את הקמח וטגנו במשך עוד 2 דקות.

מרק בצל צרפתי בלחם

הוסיפו לסיר את ציר הירקות והיין הלבן.

תבלו במלח, סוכר, פלפל שחור וטימין.

הביאו את המרק לרתיחה ובשלו במשך חצי שעה.

לאחר שהמרק מוכן, הגיע הזמן להכניס אותו לתנור:

רוקנו את הלחמים כך שתיצרו קערות, אליהן המרק ייכנס.

הניחו את הקערות במגש אפיה ומזגו אליהם את המרק כמעט עד הקצה.

הוסיפו מלמעלה את הגבינה והכניסו לתנור ל-5 דקות, עד שהגבינה נמסה.

מרק בצל צרפתי בלחם    מרק בצל צרפתי בלחם

לאחר שהגבינה נמסה, הוציאו מהתנור והגישו.

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0736fdd4-74b3-4fa0-ada5-b120019fbc29','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('0736fdd4-74b3-4fa0-ada5-b120019fbc29','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה