מרק דלעת עם חומוס של השף גיא פרץ
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f7b793ac-51e9-483b-bc72-1c2ca66a58f6','/dyncontent/2024/3/21/79c4fc7d-daf2-4d30-9381-e64313eaf03f.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f7b793ac-51e9-483b-bc72-1c2ca66a58f6','/dyncontent/2024/2/21/19022398-7ad1-43fb-980e-4729804bbbee.gif',17526,'הילה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f7b793ac-51e9-483b-bc72-1c2ca66a58f6','/dyncontent/2024/4/21/1cebc6c2-b3bd-4e6e-9f9a-6a934a51d3d5.jpg',17792,'נמל אייטם כתבה',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לקראת החורף נותן לנו המאסטר שף, גיא פרץ, מתכון למרק שהוא מעדן בריאותי. שמרו והכינו למשפחה.
מרק דלעת עם חומוס של השף גיא פרץ הבעלים של מסעדות: אנדיב אשדוד, קונפי חיפה וגספצ'יו אשקלון
חומרים
300 גר דלעת קלופה
150 גר גרגרי חומוס מושרים מלילה קודם
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
4 כפות כוסברה קצוצה דק
חצי כפית פלפל לבן טחון
חצי כפית מלח
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מבשלים את גרגרי החומוס עם אבקת הסודה עד לרתיחה ,
מכבים את האש ומכסים לשעה לריכוך עדין של הגרגרים ,
שוטפים את הגרגרים היטב ומסירים את קליפתם תחת ברז מים זורמים
מבשלים את הדלעת ואת גרגרי החומוס הקלופים כשעה לריכוך מלא ,
מוסיפים את השמן והתבלינים ומועכים לקבלת מרקם סמיך ואחיד ,
את הכוסברה מוסיפים כשהמרק מוכן .
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('272a6a1d-eb07-42fc-8c57-3d5ae2924af1','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('272a6a1d-eb07-42fc-8c57-3d5ae2924af1','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|