מתכון לעוגת דבש קרמבל תפוחים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('37a5c356-f2bd-4217-9fb2-3472ea557a0e','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('37a5c356-f2bd-4217-9fb2-3472ea557a0e','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('37a5c356-f2bd-4217-9fb2-3472ea557a0e','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('37a5c356-f2bd-4217-9fb2-3472ea557a0e','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('37a5c356-f2bd-4217-9fb2-3472ea557a0e','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('37a5c356-f2bd-4217-9fb2-3472ea557a0e','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('37a5c356-f2bd-4217-9fb2-3472ea557a0e','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
עוגת דבש הינה אחד מהסממנים הבולטים ביותר של ראש השנה ו(כמעט) בכל בית בישראל, מוגשת עוגת הדבש על שולחן החג ותופסת את מקומה המכובד. לכל משפחה יש את מתכון עוגת הדבש המסורתית שלה. רשת מלונות רימונים, מתכבדת להגיש לכבוד ראש השנה תשע"ט וחגי תשרי את מתכון עוגת הדבש קרמבל תפוחים של הרשת, אותו יצר והגה השף הרשתי - שף ניסים (יעקב) לוי.
עוגה בחושה דבש קרמבל תפוחים החומרים
1/2 כוס דבש 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס תה חזק שעשוי מ-2 תיונים לפחות 1/3 כוס שמן 3 ביצים 11/4 כוס קמח תופח 1/2 כפית קקאו כהה קמצוץ סודה לשתייה גרידה מקליפת לימון אחד, קינמון, ציפורן 50 גרם קוביות תפוחים אופן ההכנה מערבבים במערבל דבש, שמן, סוכר, תה. מוסיפים את הביצים. מערבלים ומוספים את החומרים היבשים. יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק. מערבבים את קוביות התפוחים עם מעט קמח מעורב בסוכר חום. מפזרים מעל תערובת העוגה את קוביות התפוחים המעורבבות במעט קמח וסוכר חום. אפייה אופים ב-160 מעלות כ-45 דקות, עד שהעוגה משחימה מעט וקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים עליו.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('72a9f555-6747-4d7b-9054-5d9940a431b9','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('72a9f555-6747-4d7b-9054-5d9940a431b9','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|