לזניה בשרית כשרה עם ערמונים וקישואים צרובים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('96337672-6dec-42d5-9684-1651f81573e9','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96337672-6dec-42d5-9684-1651f81573e9','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96337672-6dec-42d5-9684-1651f81573e9','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96337672-6dec-42d5-9684-1651f81573e9','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96337672-6dec-42d5-9684-1651f81573e9','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96337672-6dec-42d5-9684-1651f81573e9','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96337672-6dec-42d5-9684-1651f81573e9','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג ברילה מציע לכבוד חגי תשרי הקרבים מתכון מיוחד ללזניה בשרית כשרה עם ערמונים ורצועות קישואים צרובים. מנה חגיגית, טעימה בטרוף ויפיפייה לשולחן החג.
מצרכים: - 750 גרם בשר בקר טחון
- 1 קופסא (500 גרם) לזניה של ברילה
- 1 צנצנת רוטב עגבניות פומדורו של ברילה
- 2 ביצים
- 2 גזרים
- 1 בצל
- 6 קישואים ישרים וארוכים
- 1 חבילת ערמונים בואקום
- מלח ופלפל לפי הטעם
- קורט טימין טרי
- שמן זית לטיגון
אופן הכנה: - חותכים את הבצל והגזר לקוביות קטנות ומטגנים בסיר עם מעט שמן זית.
- מוסיפים את הערמונים והבשר הטחון, ממשיכים לטגן עד שהבשר משחים מעט.
- מוסיפים את רוטב העגבניות והטימין ומבשלים כחצי שעה.
- מטבלים במלח, פלפל לפי הטעם. מניחים בצד לצינון.
- פורסים את הקישואים לאורכם לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ וצולים על מחבת פסים רותחת כחצי דקה מכל צד ומניחים בצד.
- לאחר שהבשר התקרר מוסיפים פנימה את הביצים ומערבבים היטב.
- יוצקים מעט מתערובת הבשר לתבנית אפייה, עליה מסדרים שכבה של עלי לזניה, עליהם שכבה אחת של קישואים ושוב שכבת בשר, עלי לזניה, קישואים וחוזר חלילה.
השכבה האחרונה צריכה להיות עלי לזניה, עליהם קישואים ועליהם מעט מאד רוטב בצורה בה הקישואים עדיין ייראו. - מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות ואופים כשעה. מוציאים, מצננים ומגישים.
ובתאבון..!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('a324e37d-4f86-4303-83c2-f24f25196047','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('a324e37d-4f86-4303-83c2-f24f25196047','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|