$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3ceca38a-1d24-4cd8-861b-ddc2d177de84','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3ceca38a-1d24-4cd8-861b-ddc2d177de84','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3ceca38a-1d24-4cd8-861b-ddc2d177de84','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3ceca38a-1d24-4cd8-861b-ddc2d177de84','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3ceca38a-1d24-4cd8-861b-ddc2d177de84','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3ceca38a-1d24-4cd8-861b-ddc2d177de84','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3ceca38a-1d24-4cd8-861b-ddc2d177de84','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
יש מתכונים שמזכירים את הילדות, ומקלות הגבינה המלוחים, שקל מאוד להכין, הם בדיוק בטעם שמעלה נשכחות
יש מתכונים שמזכירים לי נשכחות. מזכירים ילדות, ימים אחרים שלא היה שפע במקררים או במקפיאים בסופר, ימים שהיתה רק גבינה צהובה מסוג אחד, בצק עלים מסוג אחד סוג של בורקס או שניים ובשבילנו זה היה הכל. עם השפע שיש היום, לעיתים שוכחים את הדברים הפשוטים. אלה שפעם היו מרכז המטבח הפכו למתכוני מגירה. את המקלות בצק עלים, אמי נהגה להכין כשהיתה מכינה בורקס והיו נשארות שאריות של בצק. כמה אהבתי את "השאריות" האלה.
מקלות גבינה של פעם למצרכים: בצק עלים מופשר (רצוי ליליה במקרר) 1 כף פפריקה מתוקה (לאוהבי חריף אפשר להחליף את הפפריקה בפפריקה חריפה) 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת (או גבינה צהובה) 50 גרם שומשום 1 ביצה טרופה מלח גס אופן הכנה: לפרוס בצק עלים על משטח עבודה מקומח קלות. למרוח את הבצק בביצה טרופה, לפזר מעל גבינה צהובה ולקפל אותו לשניים (מעל הגבינה). לרדד בעזרת מערוך לבצק דק יותר. למרוח את הבצק בביצה טרופה, לפזר שומשום ולחתוך לרצועות בעובי 3 מ"מ. לסובב כל רצועה לצורת ספירלה, לפזר מלח גס. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 17-20 דקות או עד שיזהיבו. אלונה זוהר, אמא ל-3, חיה, נושמת ויוצרת אוכל. בעלת סטודיו לעיצוב ומזה מספר שנים מתמקדת באהבתה הגדולה למטבח ולאוכל. למתכונים נוספים אתם מוזמנים לבקר כאן.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('76e5e3f6-b105-4c74-8eb2-a4dbfe12f27f','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('76e5e3f6-b105-4c74-8eb2-a4dbfe12f27f','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('76e5e3f6-b105-4c74-8eb2-a4dbfe12f27f','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|