אצל פיני במטבח: מרק של קיץ
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9af6e0e2-a0cf-40db-8a18-be8e2ae2f003','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9af6e0e2-a0cf-40db-8a18-be8e2ae2f003','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9af6e0e2-a0cf-40db-8a18-be8e2ae2f003','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9af6e0e2-a0cf-40db-8a18-be8e2ae2f003','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9af6e0e2-a0cf-40db-8a18-be8e2ae2f003','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9af6e0e2-a0cf-40db-8a18-be8e2ae2f003','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9af6e0e2-a0cf-40db-8a18-be8e2ae2f003','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
דווקא בשיא החום - זה הזמן לקערת מרק מנחמת. עם עגבניות וכדורי בשר, אבל גם ובעיקר עם תיבול מרענן של לימון, נענע וכוסברה
מרק עגבניות, כוסברה, נענע יבשה וכדורי בשר. כן, אני יודע, דווקא בחום הזה. אצלי זה דווקא לא מעורר סימני שאלה. אני בעניין מרקים בכל ימות השנה, עם התאמות כמובן. המרק הזה אמנם חם, אבל התיבול שלו עושה את ההבדל - הלימון, הנענע היבשה והכוסברה מביאים איתם את הרעננות הדרושה, וכדורי הבשר את הנחמה, במיוחד לילדים. מניסיון, הקציצות נימוחות וטעימות, וכל החבילה איכשהו מתקבלת יפה גם אצל הקטנטנים.
מרק עגבניות, כוסברה, נענע יבשה וכדורי בשר החומרים לקציצות: 350 גרם בשר טחון בצל יבש, מגורר וסחוט כף שטוחה של אורז 1 חלבון כף כוסברה קצוצה דק כפית שטוחה פלפל שחור גרוס כפית שטוחה פלפל אנגלי מלח אופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה, מניחים בצד לכ־10 דקות. בידיים משומנות מכינים כדורים קטנים ועגולים, מסדרים על מגש ומניחים בצד. החומרים למרק: 2 קופסאות עגבניות מרוסקות (עדיף תוצרת איטליה) כף רסק עגבניות 2 בצלים יבשים, קצוצים דק 3 שיני שום כתושות חצי חבילת כוסברה קצוצה (להוסיף בזמן ההגשה) מיץ מחצי לימון 2 כפיות נענע יבשה ליטר וחצי מים רותחים כפית פלפל שחור גרוס כפית שטוחה פלפל אנגלי אופן ההכנה: בסיר עמוק מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שיהיה שקוף. מוסיפים את העגבניות ומטגנים יחד עוד כשתי דקות. מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל שחור, מלח ונענע יבשה, שום כתוש ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, מוסיפים את כדורי הבשר, מביאים לרתיחה עדינה ומיד מנמיכים את האש לעוד כחצי שעה. מפזרים את הכוסברה הקצוצה ממש לפני ההגשה. אפשר לפזר על כל הסיר או לכל מנה. מתאים לצד אורז לבן או מעליו.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b86d39ca-8f3f-4713-acff-736e7ad09b3d','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b86d39ca-8f3f-4713-acff-736e7ad09b3d','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('b86d39ca-8f3f-4713-acff-736e7ad09b3d','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|