סלמון בציפוי פריך עם פטנט של השף יוסי שטרית (וידאו)
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5a178bf2-e8d7-46df-a621-b6f7c8c0ecba','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5a178bf2-e8d7-46df-a621-b6f7c8c0ecba','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5a178bf2-e8d7-46df-a621-b6f7c8c0ecba','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5a178bf2-e8d7-46df-a621-b6f7c8c0ecba','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5a178bf2-e8d7-46df-a621-b6f7c8c0ecba','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5a178bf2-e8d7-46df-a621-b6f7c8c0ecba','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5a178bf2-e8d7-46df-a621-b6f7c8c0ecba','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מתכון מעולה שמשלב בין הקראנצ'יות של הציפוי, לדג העסיסי והרך. צריך להיערך קצת מראש בהנחה שאין לכם תמיד בבית צנוברים ופיסטוקים ומבחינת הזמן צריך לקחת בחשבון שהציפוי הולך לקירור של שעתיים במקרר ואחרי אפייה של 12 דקות בלבד מומלץ להגיש מיד. עם התזמון הנכון יש לכם מנת דג נפלאה!
חומרים: 6 חתיכות פילה סלמון במשקל 150 גרם כל אחת
לקראסט: 1 כוס פירורי לחם קראנץ' 1/4 כוס חמאה מומסת 4 שיני שום קצוצות דק 2 כפות טימין קצוץ קליפת לימון מגורדת מלימון אחד פלפל שחור מלח גס 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה 1/2 כוס פיסטוקים גרוסים 1/2 כוס צנוברים קלויים וגרוסים אופן הכנה: 1. בקערה, מערבבים יחד את כל מרכיבי הציפוי. 2. בין שני ניירות פרגמנט מרדדים בעזרת מערוך את הציפוי ומכניסים לקירור לפחות לשעתיים. 3. מחממים תנור ל- 220 מעלות. 4. מניחים נייר פרגמנט על תבנית אפייה, משמנים אותו קלות ומסדרים את נתחי הדג עם העור כלפי מטה. 5. מוציאים את הציפוי מהקירור וחותכים ממנו רצועות בערך באותו רוחב של הדג ומניחים אותן מעל נתחי הדג. 6. אופים במשך 12 דקות ומגישים מיד. בתאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('127f2226-2278-46e4-9b0f-aefe87c1880a','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('127f2226-2278-46e4-9b0f-aefe87c1880a','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('127f2226-2278-46e4-9b0f-aefe87c1880a','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|