$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5234acbc-b97f-4fab-b6b9-9c9cd2a12c9b','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5234acbc-b97f-4fab-b6b9-9c9cd2a12c9b','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5234acbc-b97f-4fab-b6b9-9c9cd2a12c9b','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5234acbc-b97f-4fab-b6b9-9c9cd2a12c9b','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5234acbc-b97f-4fab-b6b9-9c9cd2a12c9b','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5234acbc-b97f-4fab-b6b9-9c9cd2a12c9b','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5234acbc-b97f-4fab-b6b9-9c9cd2a12c9b','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
אם נמאס לכם להכין דגים ברוטב, דגים בתנור או על המחבת, אתם חייבים לנסות את הקבב ברמונדי של השף לויה
את דג הברמונדי, קרוב המשפחה של נסיכת הנילוס, הוא לא רק מקור טוב לויטמין B6, מגנזיום וסלניום, אלא גם קריספי, עסיסי ובעל טעם עדין שהופך אותו למעדן של ממש - ואתם ממש לא חייבים לצלות אותו על המחבת או לבשל אותו בתנור, אלא מוזמנים להכין ממנו קציצות קבב טעימות במיוחד על מצע של שעועית שחורה. אז הנה מתכון קליל של השף לויה שכל אחד יכול להכין בבית. קבב ברמונדי על מצע סלט שעועית שחורה מצרכים
- 8 פילה ברמונדי
- חצי קילו שעועית שחורה שהושרתה 24 שעות במים קרים
- 1 פלפל צהוב
- 1 פלפל אדום
- 1 פלפל חריף ירוק
- חבילת כוסברה קצוצה
- 6 צנוניות פרוסות דק
- חצי אבוקדו קוביות
- 2 כפות סוכר
- 3 כפות שמן קנולה
- 3 כפות חומץ
- כף מלח ים
- 3 שיני שום קצוץ
- כף בהראט קובה
אופן הכנה: - מבשלים את השעועית ומוסיפים את כל חומרי הטעם עם השעועית. רצוי שיעמוד 24 שעות במקרר.
- קבב הברמונדי: טוחנים קילו פילה ברמונדי ומוסיפים בצל לבן שלם, חבילת פטרוזיליה וחבילת נענע.
- מוסיפים לקבב 3 כפות שמן זית, 3 כפות פירורי לחם, 3 שיני שום קצוצות ומוסיפים כף מלח וכף בהראט קובה.
- יוצרים קציצות, רצוי על גריל פחמים או מחבת ומגישים על סלט שעועית קר.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('156aaf62-9ee5-4c3c-b3a7-5533d288e268','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('156aaf62-9ee5-4c3c-b3a7-5533d288e268','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('156aaf62-9ee5-4c3c-b3a7-5533d288e268','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|