מתכון למילפיי – קרם שניט בטעם של פעם
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3c81bbf1-f81c-4ddd-87af-29bef8531a52','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3c81bbf1-f81c-4ddd-87af-29bef8531a52','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3c81bbf1-f81c-4ddd-87af-29bef8531a52','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3c81bbf1-f81c-4ddd-87af-29bef8531a52','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3c81bbf1-f81c-4ddd-87af-29bef8531a52','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3c81bbf1-f81c-4ddd-87af-29bef8531a52','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3c81bbf1-f81c-4ddd-87af-29bef8531a52','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
אין אשדודי שלא זוכר את ה- מילפיי מילדות. מקונדיטוריה ירדנה ב-א', קונדוטוריה דני ב-ב', המכולת של חיים, קפה עדן ועוד... אשדוד נט מביא לכם את הגרסה של אסטלה הקונדיטורית הדגולה למילפיי האהובה, הידועה גם בשם- קרם שניט
מתכון לעוגה בגודל 9X25: 1 חבילה בצק עלים
אבקת סוכר- לפי הטעם מלית קרם שניט: 200 מ"ל (1כוס) חלב 200 מ"ל (1 כוס) שמנת מתוקה 1 חבילה פודינג וניל מאסטר שף עם גרגירי וניל אמיתי אופן ההכנה 1. מכינים את הבצק: מרדדים בצק עלים לעובי 3 מ"מ. 2. חותכים מהבצק מלבן בגודל 30*32 3. מחממים תנור ל-200 מעלות 4. מכניסים את הבצק לתנור ואופים במשך 10 דקות. מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים 15 דקות נוספות. 5. מוציאים את הבצק מהתנור, מפזרים שכבה דקה של אבקת סוכר. מעלים את החום ל-250 מעלות ואופים עוד 2-3 דקות, עד שהסוכר מתקרמל. מוציאים מהתנור ומצננים. 6. לאחר שהבצק מתקרר, חותכים את הבצק ל-3 מלבנים. 7. מכינים את המלית: בקערה גדולה מקציפים שמנת, חלב ופודינג. מעבירים למקרר עד הרכבת המנה. 8. מרכיבים את המנה: מעבירים את המלית לשק זילוף עם צנתר בקוטר 10 מ"מ 9. מניחים מלבן בצק על צלחת הגשה ומזלפים כיפות צפופות. מניחים מלבן בצק נוסף ומזלפים שוב כיפות צפופות. מניחים את יחידת הבצק האחרונה ומפדרים באבקת סוכר. 10. מומלץ ליצור צורת קישוט עם אבקת הסוכר.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8921626f-81e4-45f0-a636-4d0c7f937e38','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('8921626f-81e4-45f0-a636-4d0c7f937e38','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('8921626f-81e4-45f0-a636-4d0c7f937e38','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|