עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה שיש
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e69b7926-f2ec-4113-aec1-6dff924f396e','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e69b7926-f2ec-4113-aec1-6dff924f396e','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e69b7926-f2ec-4113-aec1-6dff924f396e','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e69b7926-f2ec-4113-aec1-6dff924f396e','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e69b7926-f2ec-4113-aec1-6dff924f396e','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e69b7926-f2ec-4113-aec1-6dff924f396e','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e69b7926-f2ec-4113-aec1-6dff924f396e','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
במסגרת: "אני חייבת להכין עוגה טעימה וממש לא בא לי לעבוד קשה", מצאתי את העוגה המשגעת הזאת. פשוטה לאללה, אבל טעימה באופן שערורייתי ואם מגישים אותה חמה עם כדור גלידת וניל או עם קצפת מתובלת במעט קינמון, היא הופכת לקינוח טעים במיוחד
לתבנית בגודל 20 על 30 ס"מ המצרכים: ¾ כוס שמן
½1 כוסות קמח תופח ¼1 כוסות סוכר 3 כפות מים 2 ביצים 5 תפוחים ירוקים (אלכסנדר/ גרני סמית), מקולפים וחתוכים לפלחים דקים 5 כפות סוכר 1 כף קינמון אופן ההכנה: 1. בקערה גדולה מערבבים שמן, קמח, ¼1 כוסות סוכר, מים וביצים, עד לקבלת תערובת נוזלית ואחידה. 2. בקערה נפרדת, מערבבים את פלחי התפוחים, סוכר וקינמון. 3. משמנים תבנית פיירקס, שופכים שני שליש מהבצק, תוחבים את התפוחים לעיסת הבצק (המשקיענים יסדרו בצורת רעפים, אבל גם סידור פחות אלגנטי הולך) ואת הבצק הנותר שופכים מלמעלה. 4. אופים ב-180 מעלות כ-50 דקות, עד להשחמה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2f92e732-e1b7-459d-90fc-faa31eeaa69d','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('2f92e732-e1b7-459d-90fc-faa31eeaa69d','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('2f92e732-e1b7-459d-90fc-faa31eeaa69d','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|