צ'אדי - לביבות נפלאות מקמח תירס מהמטבח הגרוזיני

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c6a24597-63d5-4417-af8d-a4c9d3a1b8ca','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c6a24597-63d5-4417-af8d-a4c9d3a1b8ca','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c6a24597-63d5-4417-af8d-a4c9d3a1b8ca','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c6a24597-63d5-4417-af8d-a4c9d3a1b8ca','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c6a24597-63d5-4417-af8d-a4c9d3a1b8ca','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c6a24597-63d5-4417-af8d-a4c9d3a1b8ca','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c6a24597-63d5-4417-af8d-a4c9d3a1b8ca','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

את הלביבות הטעימות האלה מצאתי בחיפושיי אחרי מתכונים לשדרוג ארוחת הבוקר של יום שבת, אבל ביננו, הן מתאימות לכל ארוחה וכך יצא שהן מככבות אצלי במטבח בוקר צהריים וערב. אל תשכחו לקחת בחשבון את זמן ההתפחה

צ'אדי

המצרכים

½1 כוסות קמח תירס - טחון דק

½2 כוסות קמח לבן

כף שמרים יבשים

1/2 כפית שטוחה סוכר 

ביצה - Large

מלח - כפית שטוחה

½1 כוסות מים פושרים 

שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה

1. מערבבים יחד בקערה את שני סוגי הקמח, השמרים והסוכר, יוצרים גומה ומוסיפים ביצה, מלח ומים פושרים בהדרגה.

2. מערבבים לבצק מעט דליל ודביק ומתפיחים כחצי שעה. מורידים את האוויר מהבצק ומתפיחים שוב כ- 20 דקות.

3. מכינים קערה קטנה עם מים, טובלים את כף היד, לוקחים גוש מהבצק בגודל קערית היד בערך ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה. מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג.
בתאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('178e9018-36f9-4645-a93d-24903ce2c17b','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('178e9018-36f9-4645-a93d-24903ce2c17b','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('178e9018-36f9-4645-a93d-24903ce2c17b','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה