מנת הסביח המפורסמת של עובד

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0c540290-81d2-460d-ae8b-e4b5845af365','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0c540290-81d2-460d-ae8b-e4b5845af365','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0c540290-81d2-460d-ae8b-e4b5845af365','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0c540290-81d2-460d-ae8b-e4b5845af365','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0c540290-81d2-460d-ae8b-e4b5845af365','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0c540290-81d2-460d-ae8b-e4b5845af365','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0c540290-81d2-460d-ae8b-e4b5845af365','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

לא צריך לגור בגבעתיים כדי להכיר את המוסד הזה "הסביח של עובד", שמו יצא למרחקים ואנשים יעמדו בתור בשביל מנת הסביח האלוהית הזאת. בנוסף, עובד המציא שפה ייחודית ומקורית שכדאי להכיר. למילון הסביח השלם של עובד ולמתכון

מילון הסביח השלם של עובד:

  • הדרבי -  השאלה "כמה כמה בדרבי?" פירושה כמה, אם בכלל, עמבה (מכבי) וחריף (הפועל) להוסיף למנה. התשובה צריכה להינתן בגולים כמובן וכך - "שתיים אחת לפועל" פירושו "שתי כפיות חריף וכפית אחת של עמבה".
  • הרעשות כבדות בגיזרה - קריאה שנזרקת לחלל האוויר בכל פעם שתור ארוך במיוחד של לקוחות עומד מול הדוכן (מה שקורה כל כמה דקות).
  • לבצל - להוסיף בצל.
  • לבצבץ - להוסיף ביצה קשה.
  • לחמצץ - להוסיף מלפפונים חמוצים.
  • לחצל - להוסיף חצילים. ישנן כמה דרגות חיצול: קל, בינוני, כבד, מסיבי-אגרסיבי, מילטנטי.
  • לטחן - להוסיף טחינה.
  • לחמס - למרוח חומוס.
  • לסלט - להוסיף סלט.
  • לפטרל - להוסיף פטרוזיליה.
  • נתפס - מילת שאלה. כך לדוגמא: "לחמס נתפס? ומה עם ביצבוץ, נתפס?".
  • סבי"ח - ראשי תיבות של "סלט-ביצה-יותר-חציל".

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('191e8c9c-d1c4-458c-b634-2cff49465041','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('191e8c9c-d1c4-458c-b634-2cff49465041','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('191e8c9c-d1c4-458c-b634-2cff49465041','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה