תבשיל עוף ועדשים בסגנון גלילי

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('92969a1e-3590-41f5-a0c5-a8d4451a5857','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92969a1e-3590-41f5-a0c5-a8d4451a5857','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92969a1e-3590-41f5-a0c5-a8d4451a5857','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92969a1e-3590-41f5-a0c5-a8d4451a5857','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92969a1e-3590-41f5-a0c5-a8d4451a5857','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92969a1e-3590-41f5-a0c5-a8d4451a5857','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92969a1e-3590-41f5-a0c5-a8d4451a5857','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

הערבים כבר קרירים ומתחשק לכם לבשל ארוחה חמה ובריאה לכל המשפחה? קבלו מתכון מחמם

בערב כבר די קריר ואנחנו מתחילים להריגש את הצורך באוכל מחמם יותר. אז לרגל הסתיו והחורף המתקרב, המותג מאסטר שף מציע לכם מתכון לארוחת ערב עשירה ובריאה, שמתאימה לכל בני המשפחה.

תבשיל עוף עם עדשים בסגנון גלילי. צילום: יחצ מאסטר שף 

תבשיל עוף ועדשים בסגנון גלילי

4 כפות שמן זית

2 בצלים חתוכים לרצועות

4 כרעיים

1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות

1 כף גדושה כמון

1 כפית כורכום

כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

3 כפות רוטב צ'ילי חריף 

2 כפות טריאקי מאסטר שף

מים לכיסוי העוף

1 קופסת עדשים מאסטר שף

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ורצועות בצל, משחימים מעט את הבצל ומניחים את העוף על צד העור - הצד העליון. מכסים ואחרי 5 דקות מסירים את המכסה והופכים את העוף לצד השני. מוסיפים את הגמבות האדומות, הכמון, הכורכום, המלח והפלפל, מוסיפים צ'ילי חריף, טריאקי ומים לכיסוי העוף.

מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים פחית עדשים של מאסטר שף. מפזרים מעל פטרוזיליה ומבשלים בכיסוי חלקי עד שהנוזלים מצטמצמים. מומלץ להגיש עם פטרוזיליה טרייה.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d1426ba1-a685-4319-82b3-27a358fec875','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('d1426ba1-a685-4319-82b3-27a358fec875','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה