לבשל בסבא-בא: סיפורי סבתא פלוס מתכונים טובים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e4fea769-a5f0-489b-8daf-adc865928ce2','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e4fea769-a5f0-489b-8daf-adc865928ce2','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e4fea769-a5f0-489b-8daf-adc865928ce2','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e4fea769-a5f0-489b-8daf-adc865928ce2','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e4fea769-a5f0-489b-8daf-adc865928ce2','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e4fea769-a5f0-489b-8daf-adc865928ce2','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e4fea769-a5f0-489b-8daf-adc865928ce2','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
יואל ושנית ריפל, הנשואים 43 שנה וחולקים משרד עורכי דין משותף, משיקים ספר סיפורים ומתכונים בשם "בישולים בסבא-בא". הנה מתכון מתוך הספר, שיכול להוות מתנת חג נהדרת לסבא והסבתא הפרטיים שלכם
מחפשים ספר מתנה לחג לסבא וסבתא? "בישולים בסבא-בא", ספר חדש של יואל ושנית ריפל עם סיפורים מצחיקים ומתכונים טעימים יכול לסגור לכם את הפינה. בני הזוג ריפל, הנשואים מזה 43 שנה, הינם עורכי דין החולקים משרד משתוף והם הורים לשלוש בנות וסבים לשלושה נכדים.
בספר החדש, בהוצאת סטימצקי, הם משתפים פעולה ומשלבים בין סיפורים מצחיקים מחיי היום יום של סבים וסבתות, לבין מתכונים של שנית שהפכו לשם דבר בקרב בני המשפחה והחברים. בין היתר כלולים בספר מתכונים למאכלים פופולריים מהמטבח הרומני (אותם למדה מחמותה) והפולני (אותם למדה מאימה) כמו צ'ולנט, קוגל, ממליגה, מרק צ'ורבה, צימאס ומתכונים רבים אחרים מהמטבח הישראלי אותם אספה לאורך השנים. הסיפורים בספר הינם סיפורים המוכרים מחיי כולנו, אשר מתארים סיטואציות שרבים יכלים להזדהות עימן הכתובות בנימה חריפה ומשעשעת. לפניכם מתכון מתוך הספר. פשטידת תפוחי אדמה וקישואים המצרכים: 5 תפוחי אדמה בינוניים מגורדים בפומפייה או במעבד מזון 3 קישואים קלופים מגורדים בפומפייה או במעבד מזון 2 כפות קמח 4 ביצים כפית שטוחה אבקת מרק עוף כף סוכר 3-2 פרוסות חלה רטובות ומפוררות מלח ופלפל שחור 1/3 כוס שמן קנולה אופן ההכנה: בקערה גדולה לערבב תפוחי אדמה, קישואים, קמח, חלה, ביצים, מרק עוף, סוכר ותבלינים. להעביר את את התערובת לתבנית מלבנית בינונית משומנת. אפשר אף לאפות בתבניות אישיות. להרתיח את השמן ולשפוך מעל התערובת. אם אופים בתבניות אישיות, לשפוך את השמן הרותח בעזרת כף על כל תבנית. לאפות שעה בחום של 200 מעלות ועוד חצי שעה בחום של 180 מעלות. מחיר הספר: 86 שקל. ניתן להשיג ברשת חנויות סטימצקי
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('bc552ed0-8db9-4e7e-9c5d-f4844bc96dd9','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('bc552ed0-8db9-4e7e-9c5d-f4844bc96dd9','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bc552ed0-8db9-4e7e-9c5d-f4844bc96dd9','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|