לקראת שנת הלימודים מתכון מנצח לכריך טעים!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6fec404a-8f3e-4922-8c4f-af603bfdd9ee','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6fec404a-8f3e-4922-8c4f-af603bfdd9ee','/dyncontent/2024/12/23/1e2d74d0-a5f7-4bee-a1d6-daa65fcf66bc.jpg',18838,'תיירות אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6fec404a-8f3e-4922-8c4f-af603bfdd9ee','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6fec404a-8f3e-4922-8c4f-af603bfdd9ee','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6fec404a-8f3e-4922-8c4f-af603bfdd9ee','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6fec404a-8f3e-4922-8c4f-af603bfdd9ee','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6fec404a-8f3e-4922-8c4f-af603bfdd9ee','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6fec404a-8f3e-4922-8c4f-af603bfdd9ee','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לקראת שנת הלימודים, שף של יינות ביתן צ'רלי פדידה, מציג בפניכם מתכון מנצח לכריך הבוקר. מדובר בכריך איכותי, המסייע לכל תלמיד לשמור על עירנות וחדות במהלך יום הלימודים.
מצרכים :
3 פרוסות לחם שבעה דגנים 1 כפית מיונז
חצי כפית חרדל דיג׳ון שליש אבוקדו קלוף וחתוך לפרוסות 4 פרוסות דקות של עגבנייה 50 גרם גבינה צפתית 2 עלי חסה 1 ביצה מבושלת כ 6 דקות ( יש לקרר את הביצהלפני הכנסתה לכריך )אפשר לעשות זאת יום קקודם אופן הכנת הכריך : מכניסים לטוסטר את פרוסות הלחם לקלייה של דקה רק כדי להפוך את החלק החיצוני לפריך מערבבים מיונז וחרדל ומורחים על שלושת הפרוסות מניחים את הפרוסות על משטח העבודה ומתחילים להרכיב את הכריך - על פרוסת לחם ראשונה מניחים גבינה צפתית ומעל עגבנייה וחסה
- על פרוסה שנייה מניחים פרוסות אבוקדו וביצה קשה ( יש לפרוס את הביצה בפורס ביצים מקצועי )
- מכסים בפרוסה שלישית וחותכים את הכריך ל 4 משולשים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1fabe452-3076-4e9a-97b0-e4f20967777c','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('1fabe452-3076-4e9a-97b0-e4f20967777c','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|