$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c5491afd-73c4-41a8-9a98-7ec65c24a0b3','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c5491afd-73c4-41a8-9a98-7ec65c24a0b3','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c5491afd-73c4-41a8-9a98-7ec65c24a0b3','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c5491afd-73c4-41a8-9a98-7ec65c24a0b3','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c5491afd-73c4-41a8-9a98-7ec65c24a0b3','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c5491afd-73c4-41a8-9a98-7ec65c24a0b3','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c5491afd-73c4-41a8-9a98-7ec65c24a0b3','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
גם לכם נמאס מהפחמימות? קבלו מתכון לשעועית מוקפצת עם שום ושמן זית שיכולה להיות תוספת בריאה ומזינה לארוחה שלכם. מתכון מנצח ב-10 דקות עבודה!
אם גם לכם קצת נמאס מהסופגניות או הלביבות שמלוות אותנו בחג החנוכה, זה הזמן להכין מתכון בריא יותר וגם טעים! הפעם, מתכון לשעועית מוקפצת עם שום ושמן זית שתוכלו להכין בפחות מ-10 דקות. מצרכים
שעועית עדינה קפואה (אין צורך להפשיר לפני) 2 כפות שמן זית 3-4 שיני שום קצוצים קטן מלח גס מעט פלפל שחור אופן הכנה - נקצוץ מראש את שיני השום קטן
- נחמם מחבת עמוקה או ווק עם שמן הזית
- כשהמחבת חמה נשים בפנים את השעועית הירוקה ישירות מקמפיא, אין צורך להפשיר לפני. ניתן לה להיצרב 2-3 דקות
- כשהלהבה בינונית, נוסיף את השום ונערבב היטב, נקפיץ 2-3 דקות נוספות
- נוסיף מלח ופלפל ונתקן תיבול לפי הטעם
- נגיש חם לצד מנת חלבון, אורז לבן וכדומה
בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6bc2a7cf-1078-4782-9536-3357d74d5398','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6bc2a7cf-1078-4782-9536-3357d74d5398','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('6bc2a7cf-1078-4782-9536-3357d74d5398','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|