שלגוני יוגורט ופירות יער בציפוי אגו שוקולד חלב

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('40d28ea8-c8d4-4dbe-b508-48aff8759690','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('40d28ea8-c8d4-4dbe-b508-48aff8759690','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('40d28ea8-c8d4-4dbe-b508-48aff8759690','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('40d28ea8-c8d4-4dbe-b508-48aff8759690','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('40d28ea8-c8d4-4dbe-b508-48aff8759690','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('40d28ea8-c8d4-4dbe-b508-48aff8759690','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('40d28ea8-c8d4-4dbe-b508-48aff8759690','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

הקיץ כבר כאן ואיתו החום, ואיך אפשר שלא להצטנן עם שלגוני יוגורט ופירות יער בציפוי שוקולד חלב.
חברת כרמית מציעה מתכון קיצי וקליל להכנה שיקפיא לכם את הקיץ - שלגוני יוגורט ופירות יער בציפוי אגו שוקולד חלב.

צילום מדיאס

מצרכים ל- 6 שלגונים :

1 כוס פרי קפוא בטעם שאתם אוהבים:  תותים, אוכמניות, פטל (או כל פרי שאתם שאוהבים) .
1 כוס יוגורט במתיקות מעודנת
¼ כוס חלב

  3 טבלאות אגו שוקולד חלב /שוקולד לבן / מריר,  לפי הטעם שאתם אוהבים.

1  כף שמן צמחי

 

אופן ההכנה:

 

מוזגים את החלב לקערה, לאחר מכן מוסיפים את היוגורט, מערבבים יחד עד שמקבלים קרם חלק.

לאחר מכן יש להוסיף חצי כוס מהפירות ומערבבים קלות.

יוצקים אל תוך תבניות ארטיק או לתוך כוס שתבחרו.

מכניסים מקל והיישר למקפיא לפחות ל- 6 שעות, כאשר השלגון קפוא, מחלצים מהתבניות בזהירות ושומרים עדיין במקפיא, עד שיהיה מוצק.

 

יש לקחת סיר או קערה חסינת חום,  ולהמיס לתוכה את השוקולד והשמן.

מערבבים יחד עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מחכים שיתקרר (רצוי להעביר לכלי עמוק או כוס ארוכה לצורך הטבילה(.

לאחר מכן, מוציאים את השלגונים מהמקפיא(לאחר שקפאו היטב)  וטובלים את השלגון בשוקולד שהמסנו, ניתן גם לזלף מעל השלגונים פסים של שוקולד או סוכריות.

 

שיהיה קיץ מתוק ומרענן.

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a87acf00-80f1-4d29-a242-c1f092451946','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a87acf00-80f1-4d29-a242-c1f092451946','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('a87acf00-80f1-4d29-a242-c1f092451946','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה