$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('77832407-a8de-4ccd-85b0-15b90b6ff5da','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('77832407-a8de-4ccd-85b0-15b90b6ff5da','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('77832407-a8de-4ccd-85b0-15b90b6ff5da','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('77832407-a8de-4ccd-85b0-15b90b6ff5da','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('77832407-a8de-4ccd-85b0-15b90b6ff5da','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('77832407-a8de-4ccd-85b0-15b90b6ff5da','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('77832407-a8de-4ccd-85b0-15b90b6ff5da','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לרגל ט"ו בשבט, מגישה חברת שמרית, יצרנית מוצרי האפייה המובילה בישראל, מתכון לשטרודל תפוחים חגיגי, עם חמוציות ואגוזים. המתכון מבצק עלים מצונן ומרודד מוכן לאפייה של "שמרית", הנשמר במקרר ומוכן לשימוש מיידי ללא צורך בהפשרה. סדרת הבצקים המצוננים של שמרית כוללת בצק עלים, דפי בצק פילו, בצק פיצה המשמש כבסיס לפיצה ובצק פריך לעוגיות ומאפים מתוקים. ט"ו בשבט שמח!
מצרכים 1 בצק עלים מצונן "שמרית" (300 גרם) 4 תפוחי גראנד סמית חתוכים לקוביות
1 כף חמאה 1/2 כוס חמוציות 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים 1 כפית קינמון 1/2 כוס סוכר חום (100 גר') לציפוי: 1 ביצה טרופה 1/2 כפית סוכר חום 1/2 כפית אבקת סוכר וקינמון אופן ההכנה: - מוציאים את הבצק מהמקרר 5 דקות לפני השימוש.
- מניחים במחבת את החמאה, התפוחים והסוכר. מערבבים ומוסיפים את החמוציות והקינמון ומבשלים עד לריכוך של התפוחים. מסירים מהאש, מצננים ונפטרים מעודפי הנוזלים. מערבבים עם חצי כוס אגוזי מלך גרוסים.
- פורסים את הבצק עם נייר האפייה על גבי התבנית ומניחים את המלית בנדיבות.
- מגלגלים לכרוכית שטוחה מעט ומחוררים מעט את הבצק לאורכו עם מזלג.
- מושחים את הגלילה בביצה טרופה ומפזרים מעט קינמון וסוכר חום מעל.
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד שהמאפה מזהיב.
- מגישים עם אבקת סוכר מעל.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('e40c5aac-69b9-4821-9a60-ce43ac8c44d9','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('e40c5aac-69b9-4821-9a60-ce43ac8c44d9','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e40c5aac-69b9-4821-9a60-ce43ac8c44d9','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|