רוטולו תרד וגבינות ברוטב רוזה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1e05933a-f500-41cc-bff7-4078c21838ff','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1e05933a-f500-41cc-bff7-4078c21838ff','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1e05933a-f500-41cc-bff7-4078c21838ff','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1e05933a-f500-41cc-bff7-4078c21838ff','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1e05933a-f500-41cc-bff7-4078c21838ff','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1e05933a-f500-41cc-bff7-4078c21838ff','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1e05933a-f500-41cc-bff7-4078c21838ff','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
רוטולו תרד וגבינות ברוטב רוזֶה - Rotolo באיטלקית פירושו גליל, והכוונה ברוב המקרים לגלילי פסטה ממולאים ואפויים ברוטב. כאן השתמשנו בקנלוני ממולאים וקפואים להכנת מאפה רושם במינימום מאמץ.
מצרכים - 8-6 מנות 1 קופסה (400 גרם) עגבניות מרוסקות של Rodolfi
3 שיני שום כתושות 1 גבעול מרווה מלח ופלפל שחור גרוס 1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה 2 חבילות (1 ק"ג) קנלוני ריקוטה ותרד קפואים של Surgital 50 גרם גבינת גרוייר שווייצרית AOP של Le Gruyère מגוררת יש לקחת סיר בינוני ולהביא לרתיחה עגבניות מרוסקות, שום, מרווה, מלח ופלפל. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ 10- דקות עד לצמצום הרוטב ולריכוז הטעמים. מוסיפים שמנת מתוקה ומביאים שוב לרתיחה. מבשלים כ 5- דקות ללא כיסוי עד לקבלת רוטב קטיפתי. בינתיים מחממים תנור ל- 180 מעלות. יוצקים את הרוטב לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ. חוצים את הקנלוני הקפואים ומעמידים אותם במעגלים צפופים על הרוטב. אופים כ 25- דקות. מפזרים גבינת גרוייר ואופים עוד כ 10- דקות עד שהגבינה מזהיבה ומבעבעת. מגישים מיד. בתאבון באדיבות - חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f9a6ce08-7817-49e9-add5-2e1854ac441c','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('f9a6ce08-7817-49e9-add5-2e1854ac441c','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|