$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b96db2aa-e7a2-4bb1-b95c-89582dd6b1fa','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b96db2aa-e7a2-4bb1-b95c-89582dd6b1fa','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b96db2aa-e7a2-4bb1-b95c-89582dd6b1fa','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b96db2aa-e7a2-4bb1-b95c-89582dd6b1fa','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b96db2aa-e7a2-4bb1-b95c-89582dd6b1fa','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b96db2aa-e7a2-4bb1-b95c-89582dd6b1fa','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b96db2aa-e7a2-4bb1-b95c-89582dd6b1fa','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה ואיכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול מתכון של רביולי גבינות עשיר ומפנק, עם טוויסט של פירורי עגבניות מיובשות. השימוש במנה ברביולי גבינות איכותי מבית "פסטה ריקו", עשוי מ-100% קמח דורום וגבינות איכותיות: ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנו, מנה קלאסית שלא תוכלו להפסיק לאכול. המנה קלה ומהירה להכנה, ביס אחד ואתם באיטליה!
מצרכים (לכ-4 מנות): 1 חבילת רביולי גבינות של "פסטה ריקו" 100% קמח דורום כף חמאה
כף שמן זית 1/4 כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט לפירורי לחם מתובלים: 1/2 כוס פירורי לחם 1/4 כוס ממרח עגבניות מיובשות אופן ההכנה: - מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד לרתיחה מלאה ומבשלים את הרביולי במשך כשתי דקות.
- במחבת ממיסים כף חמאה עם שמן זית. מוסיפים מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים מעט ממי הבישול של הרביולי (כף) למחבת של החמאה המומסת ומאחדים את רוטב החמאה יחד עם הרביולי.
- להכנת פירורי הלחם המתובלים: במחבת מפזרים פירורי לחם וממרח עגבניות מיובשות, מערבבים היטב עד לאיחוד הממרח ופירורי הלחם.
- מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם פירורי העגבניות המיובשות ופרמז’ן מגורד.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('1d1d7f00-27c3-4f33-b39a-9b155ad2ddd2','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('1d1d7f00-27c3-4f33-b39a-9b155ad2ddd2','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|