קציצות עוף ברוטב עגבניות וזיתים ירוקים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('96a1ae35-ecc8-4118-b7b8-0acb10f998d1','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96a1ae35-ecc8-4118-b7b8-0acb10f998d1','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96a1ae35-ecc8-4118-b7b8-0acb10f998d1','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96a1ae35-ecc8-4118-b7b8-0acb10f998d1','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96a1ae35-ecc8-4118-b7b8-0acb10f998d1','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96a1ae35-ecc8-4118-b7b8-0acb10f998d1','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96a1ae35-ecc8-4118-b7b8-0acb10f998d1','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

סוף שבוע מתקרב ואיתו מחשבות על בישולים. המותג מאסטר שף מציג מתכון של קציצות עוף ברוטב עגבניות וזיתים ירוקים, מתכון נפלא ופשוט לארוחת שישי.

צילום נמרוד סונדרס

רשימת חומרים לכ-20 קציצות:

1/2 ק"ג פרגית עוף טחון

1 ביצה

2/3 כוס פירורי לחם מוזהבים  של מאסטר שף

1/2 בצל קצוץ

חופן עשבים קצוצים

מלח

פלפל

שמן לטיגון

 

לרוטב:

1 קופסה זיתים ענקיים ללא גלעין  מאסטר שף

שמן לטיגון

3 שיני שום, פרוסות

1 קופסא שימורי עגבניות איטלקיות חתוך דק  מאסטר שף

1 כף גדושה רסק עגבניות מאסטר שף

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

1 כף שטוחה פפריקה

רבע כפית סוכר

 

 

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון טוחנים בצל, שום, עשבי תיבול. מוסיפים את העוף וטוחנים ידיו.
  2. מוסיפים את יתר החומרים למעט השמן לטיגון ומערבבים יחדיו.
  3. מטבלים במלח ופלפל.
  4. במחבת רחבה מחממים שמן בגובה 1 ס"מ. יוצרים קציצות עגולות ומטגנים על להבה בינוני עד להשחמה משני הצדדים.
  5. מוציאים את הקציצות ומכינים את רוטב הזיתים:
  6. בסיר שבו טוגנו הקציצות מוסיפים שמן ומזהיבים קלות את השום.
  7. מוסיפים שימורי עגבניות איטלקיות חתוכות דק ורסק עגבניות ומבשלים ביחד דקותיים, מוסיפים זיתים, תבלינים וחצי כוס מים ומביאים לרתיחה.
  8. מבשלים יחדיו במשך כ-10 דקות, מוסיפים פנימה את הקציצות, מערבבים יחדיו ומגישים.



בתאבון!

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('cb2c9779-f606-474c-95d1-e2c65ba4414b','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('cb2c9779-f606-474c-95d1-e2c65ba4414b','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה