קציצות עוף ברוטב עגבניות וזיתים ירוקים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ea305eb1-f377-4b6c-8031-7c65afbcaee6','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ea305eb1-f377-4b6c-8031-7c65afbcaee6','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ea305eb1-f377-4b6c-8031-7c65afbcaee6','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ea305eb1-f377-4b6c-8031-7c65afbcaee6','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ea305eb1-f377-4b6c-8031-7c65afbcaee6','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ea305eb1-f377-4b6c-8031-7c65afbcaee6','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ea305eb1-f377-4b6c-8031-7c65afbcaee6','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
סוף שבוע מתקרב ואיתו מחשבות על בישולים. המותג מאסטר שף מציג מתכון של קציצות עוף ברוטב עגבניות וזיתים ירוקים, מתכון נפלא ופשוט לארוחת שישי.
רשימת חומרים לכ-20 קציצות: 1/2 ק"ג פרגית עוף טחון 1 ביצה
2/3 כוס פירורי לחם מוזהבים של מאסטר שף 1/2 בצל קצוץ חופן עשבים קצוצים מלח פלפל שמן לטיגון לרוטב: 1 קופסה זיתים ענקיים ללא גלעין מאסטר שף שמן לטיגון 3 שיני שום, פרוסות 1 קופסא שימורי עגבניות איטלקיות חתוך דק מאסטר שף 1 כף גדושה רסק עגבניות מאסטר שף כפית מלח חצי כפית פלפל שחור 1 כף שטוחה פפריקה רבע כפית סוכר אופן ההכנה: - במעבד מזון טוחנים בצל, שום, עשבי תיבול. מוסיפים את העוף וטוחנים ידיו.
- מוסיפים את יתר החומרים למעט השמן לטיגון ומערבבים יחדיו.
- מטבלים במלח ופלפל.
- במחבת רחבה מחממים שמן בגובה 1 ס"מ. יוצרים קציצות עגולות ומטגנים על להבה בינוני עד להשחמה משני הצדדים.
- מוציאים את הקציצות ומכינים את רוטב הזיתים:
- בסיר שבו טוגנו הקציצות מוסיפים שמן ומזהיבים קלות את השום.
- מוסיפים שימורי עגבניות איטלקיות חתוכות דק ורסק עגבניות ומבשלים ביחד דקותיים, מוסיפים זיתים, תבלינים וחצי כוס מים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים יחדיו במשך כ-10 דקות, מוסיפים פנימה את הקציצות, מערבבים יחדיו ומגישים.
בתאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('fbe96490-23f6-42f4-bcf0-93c614e1f0f2','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('fbe96490-23f6-42f4-bcf0-93c614e1f0f2','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fbe96490-23f6-42f4-bcf0-93c614e1f0f2','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|