קציצות עוף ברוטב עגבניות וזיתים ירוקים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('96a1ae35-ecc8-4118-b7b8-0acb10f998d1','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96a1ae35-ecc8-4118-b7b8-0acb10f998d1','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96a1ae35-ecc8-4118-b7b8-0acb10f998d1','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96a1ae35-ecc8-4118-b7b8-0acb10f998d1','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96a1ae35-ecc8-4118-b7b8-0acb10f998d1','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96a1ae35-ecc8-4118-b7b8-0acb10f998d1','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96a1ae35-ecc8-4118-b7b8-0acb10f998d1','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
סוף שבוע מתקרב ואיתו מחשבות על בישולים. המותג מאסטר שף מציג מתכון של קציצות עוף ברוטב עגבניות וזיתים ירוקים, מתכון נפלא ופשוט לארוחת שישי.
רשימת חומרים לכ-20 קציצות: 1/2 ק"ג פרגית עוף טחון 1 ביצה
2/3 כוס פירורי לחם מוזהבים של מאסטר שף 1/2 בצל קצוץ חופן עשבים קצוצים מלח פלפל שמן לטיגון לרוטב: 1 קופסה זיתים ענקיים ללא גלעין מאסטר שף שמן לטיגון 3 שיני שום, פרוסות 1 קופסא שימורי עגבניות איטלקיות חתוך דק מאסטר שף 1 כף גדושה רסק עגבניות מאסטר שף כפית מלח חצי כפית פלפל שחור 1 כף שטוחה פפריקה רבע כפית סוכר אופן ההכנה: - במעבד מזון טוחנים בצל, שום, עשבי תיבול. מוסיפים את העוף וטוחנים ידיו.
- מוסיפים את יתר החומרים למעט השמן לטיגון ומערבבים יחדיו.
- מטבלים במלח ופלפל.
- במחבת רחבה מחממים שמן בגובה 1 ס"מ. יוצרים קציצות עגולות ומטגנים על להבה בינוני עד להשחמה משני הצדדים.
- מוציאים את הקציצות ומכינים את רוטב הזיתים:
- בסיר שבו טוגנו הקציצות מוסיפים שמן ומזהיבים קלות את השום.
- מוסיפים שימורי עגבניות איטלקיות חתוכות דק ורסק עגבניות ומבשלים ביחד דקותיים, מוסיפים זיתים, תבלינים וחצי כוס מים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים יחדיו במשך כ-10 דקות, מוסיפים פנימה את הקציצות, מערבבים יחדיו ומגישים.
בתאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('cb2c9779-f606-474c-95d1-e2c65ba4414b','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('cb2c9779-f606-474c-95d1-e2c65ba4414b','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|