קציצות בקר עם טחינה ברוטב עגבניות ושעועית ירוקה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('96e4c7e2-5b33-4d98-9ec5-55cf6535a670','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96e4c7e2-5b33-4d98-9ec5-55cf6535a670','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96e4c7e2-5b33-4d98-9ec5-55cf6535a670','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96e4c7e2-5b33-4d98-9ec5-55cf6535a670','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96e4c7e2-5b33-4d98-9ec5-55cf6535a670','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96e4c7e2-5b33-4d98-9ec5-55cf6535a670','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96e4c7e2-5b33-4d98-9ec5-55cf6535a670','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
בימים מורכבים אלה, יש צורך בשמירה על השגרה ועל תזונה מיטבית לילדים ולמשפחה. יצרנית הטחינה "טורקיז" מגישה יחד עם השף אבי ביטון, מתכון לקציצות שילדים אוהבים במיוחד, עם טחינה גולמית שמעניקה לקציצות רכות וטעם נהדרים, ברוטב עגבניות עשיר עם שעועית ירוקה פריכה וטעימה. המתכון מתאים להכנה עם הילדים ונפלא להגשה בארוחת צהריים או ערב עם כל המשפחה. רוצו להכין!
מצרכים (לכ-4 מנות): 500 גרם בשר טחון 1 בצל קצוץ
1 גזר קצוץ 4 כפות טחינה גולמית "טורקיז" 3 כפות גדוש קמח חומוס 1 צרור פטרוזיליה קצוצה 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל לרוטב: 150 גרם שעועית ירוקה 1 בצל קצוץ 4 שיני שום 1 צרור עלי סלרי קצוצים 1 פחית עגבניות מרוסקות 1 כף פפריקה מתוקה 1 כוס מים מעט שמן זית לטיגון אופן ההכנה: - בקערה רחבה מערבבים את חומרי הקציצות יחד עד שמתקבלת מסה אחידה ומגובשת.
- יוצרים מהמסה קציצות בגודל כדור פינג פונג.
- מחזירים את הכדורים לקערה, עוטפים את הקערה בניילון ניצמד ושמים לקירור למשך חצי שעה.
- מכינים את הרוטב: שמים מעט שמן זית על מחבת ומטגנים את הבצל, השום, השעועית ועלי הסלרי.
- מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים על אש נמוכה כ – 10 דקות.
- מוסיפים את הקציצות לסיר ומבשלים למשך 30 דקות נוספות.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('e8c1047c-cdf1-4d77-8b8b-b7e2fd76c5d7','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('e8c1047c-cdf1-4d77-8b8b-b7e2fd76c5d7','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|