קוביות עוף וירקות מוקפצים ברוטב צ'ילי
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2ac6d97d-4862-451e-83a1-ff53f7b92b52','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2ac6d97d-4862-451e-83a1-ff53f7b92b52','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2ac6d97d-4862-451e-83a1-ff53f7b92b52','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2ac6d97d-4862-451e-83a1-ff53f7b92b52','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2ac6d97d-4862-451e-83a1-ff53f7b92b52','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2ac6d97d-4862-451e-83a1-ff53f7b92b52','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2ac6d97d-4862-451e-83a1-ff53f7b92b52','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
הפעם נביא לכם מתכון צבעוני, טעים ומזין! קוביות עוף ושלל ירקות מוקפצים ברוטב צ'ילי מיוחד
מצרכים (4 מנות) 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות/רצועות 1 בצל גדול
2 גזרים שליש כרוב לבן חופן שעועית ירוקה חופן נבטים סיניים 150 גרם תירס שתי כפות שמן מלח ופלפל לרוטב: 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק כף אריסה כפית סוכר חום 2 שיני שום כתוש כפית פפריקה מיץ מחצי לימון כף רוטב סויה אופן הכנה - נחתוך את חזה העוף לקוביות או רצועות בגודל רצוי
- נחתוך את הירקות לרצועות: בצל, כרוב וגזר
- בקערה נערבב את מרכיבי הרוטב יחד: צ'ילי, אריסה, סוכר חום, שום, פפריקה, מיץ לימון וסויה
- נחמם מעט שמן במחבת ווק, כשהמחבת חמה נכניס את חתיכות העוף ונטגן קלות מכל הצדדים עד שהם מוכנים. חשוב לא לטגן הרבה זמן כדי שהעוף לא יתייבש, כשמוכן נוציא החוצה לקערה נקייה
- נוסיף מעט שמן למחבק הווק ונתחיל בטיגון הירקות לפי סדר בלהבה בינונית- ירקות קשים ראשונים: תחילה נטגן בצל וגזר. כעבור מספר דקות נוסיף שעועית וכרוב ונמשיך להקפיץ במהירות. לבסוף נוסיף את הנבטים והתירס ונתבל במלח ופלפל
- כשכל הירקות מתרככים נחזיר את העוף למחבת ונקפיץ 2 דקות יחד, נוסיף את הרוטב ונערבב היטב כ-5 דקות עד לאיחוד המרכיבים. נתקן טעמים ותיבול בהתאם, נגיש לצד אורז לבן
בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ede04bfa-1f21-4024-970d-e40dcf9d9317','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('ede04bfa-1f21-4024-970d-e40dcf9d9317','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('ede04bfa-1f21-4024-970d-e40dcf9d9317','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|