פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('aa36816d-282f-4891-b31a-2fbc76b3340f','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('aa36816d-282f-4891-b31a-2fbc76b3340f','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('aa36816d-282f-4891-b31a-2fbc76b3340f','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('aa36816d-282f-4891-b31a-2fbc76b3340f','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('aa36816d-282f-4891-b31a-2fbc76b3340f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('aa36816d-282f-4891-b31a-2fbc76b3340f','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('aa36816d-282f-4891-b31a-2fbc76b3340f','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

לקראת חג הקציר מותג הטונה המוביל ריו מרה מציע מתכון לשבועות שהוא חגיגה של טעמים: פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים.

צילום יחצ

רכיבים:

קופסת טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם

400 גרם ספגטי מבושל ברוטב עגבניות

2 ביצים

20 גרם זיתים מגולענים

צרור פטרוזיליה קצוץ

40 גרם שמן זית כתית מעולה

 

אופן ההכנה:

  1. מסננים את הטונה, שמים בקערה ומועכים בעזרת מזלג.
  2. מוסיפים את הזיתים הקצוצים גס ואת הפטרוזיליה הקצוצה.
  3. מוסיפים את הביצים לקערה ומערבבים הכל היטב, כך שהמרכיבים יתאחדו.
  4. מחממים מחבת טפלון בקוטר 26 ס"מ עם מעט שמן זית, מניחים בשכבה ראשונה את הספגטי המוכן ומעליו את שופכים בשכבה דקה את תערובת הטונה.
  5. מבשלים על חום נמוך את הפשטידה משני הצדדים, הופכים עד שיתקבל צבע זהוב והפשטידה תהפוך לפריכה מאוד.

 

בתיאבון!

המתכון באדיבות RIO MARE

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('5ecfd642-d3d8-4e90-91bb-519c0b834159','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('5ecfd642-d3d8-4e90-91bb-519c0b834159','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה