פשטידת מצות וגבינות לילדים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3dcbab59-4d62-46eb-8c1e-f5958a135766','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3dcbab59-4d62-46eb-8c1e-f5958a135766','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3dcbab59-4d62-46eb-8c1e-f5958a135766','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3dcbab59-4d62-46eb-8c1e-f5958a135766','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3dcbab59-4d62-46eb-8c1e-f5958a135766','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3dcbab59-4d62-46eb-8c1e-f5958a135766','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3dcbab59-4d62-46eb-8c1e-f5958a135766','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
למרות מגוון האפשרויות הגדול והשפע הקיים במטבח בחג הפסח, לפעמים מתחשק להכין משהו קליל וטעים בדיוק כמו שילדים אוהבים.קבלו מתכון לפשטידת מצות וגבינות טעימה במיוחד
מצרכים להכנה: 8 מצות 200 גרם גבינה מלוחה מגוררת 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
4 ביצים 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור גרוס 2.5 כפות קמח מצה 2 כפות שמן בנוסף חופן גבינה צהובה מגוררת לפיזור מעל לפשטידה אופן הכנה: תחילה יש להרטיב את המצות במים לערום אותם בין 2 מגבות, להשהות ל-20 דקות, עד שם ממש התרכחו. קחו קערה גדולה ערבבו היטב את כל מצרכי הפשטידה, מלבד המצות. שברו את המצות הרכות לתוך קערת תערובת הפשטידה וערבבו יחד היטב. שמנו תבנית פשטידה גדולה, או 2 תבניות אינגליש קייק תיצקו לתוכה את תערובת הפשטידה. פזרו גבינה צהובה מגוררת באופן אחיד מעל לתערובת. יש לאפות את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות 30-40 דקות, עד להזהבה אחידה מלמעלה. לאחר אפיית הפשטידה מוציאים מהתנור ומצננים לפחות חצי שעה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('5992134d-f35d-4a59-aef9-f4edf6c76325','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('5992134d-f35d-4a59-aef9-f4edf6c76325','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5992134d-f35d-4a59-aef9-f4edf6c76325','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|