פסטה פנה בולונז ללא גלוטן וכשר לפסח

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('32bac8b6-727a-41ed-9fa1-6ab0d277064c','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('32bac8b6-727a-41ed-9fa1-6ab0d277064c','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('32bac8b6-727a-41ed-9fa1-6ab0d277064c','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('32bac8b6-727a-41ed-9fa1-6ab0d277064c','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('32bac8b6-727a-41ed-9fa1-6ab0d277064c','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('32bac8b6-727a-41ed-9fa1-6ab0d277064c','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('32bac8b6-727a-41ed-9fa1-6ab0d277064c','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

למארחים בחג הפסח, שרוצים להרשים בארוחה מהירה, יפה, עשירה וטעימה, שמרו וגזרו: מתכון של פסטה פנה בולונז – ללא גלוטן וכשרה לפסח! מנה המתאימה לכל המשפחה, וגם לצליאקים. הוא כל כך פשוט להכנה.
לרגל השקת פסטה פנה של ברילה, ללא גלוטן, ארז סנה, שף קולינרי ויוצר תוכן ממליץ על מתכון קל להכנה, טעים, ומתאים לכל ארוחה בחג.

צילום יחצ

מצרכים:

  • 2 כפות שמן זית
  • צנצנת רוטב בסיס לבולונז כשר לפסח ברילה
  • חבילת פנה כשל״פ ברילה
  • כף וחצי רסק עגבניות
  • 400 גרם בשר טחון
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית פפריקה
  • חצי כפית אורגנו
  • שלושת רבע כוס מים/ציר עוף/בקר

 

אופן ההכנה:

  • בשמן הזית משחימים את הבשר ומבשלים עד שאין נוזלים. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים פנימה.
  • מוסיפים את צנצנת הרוטב של ברילה, את המים (שנעזר בהם בשביל להגיע לשאריות הרוטב בצנצנת) ותבלינים.
  • מערבבים את הכל ומבשלים יחדיו כ30-40 דקות על אש נמוכה עם מכסה סגור (ב10 דקות האחרונות אפשר לפתוח בשביל לאדות אם נוזלי מידי).
  • בזמן שהרוטב מתבשל מכינים את הפסטה פנה כשרה לפסח לפי ההוראות על האריזה (אם רוצים המון רוטב יחסית לפסטה אז להשתמש בשני שליש חבילה או אפילו חצי חבילה).
  • לאחר בישול הרוטב טועמים ומתקנים תיבול מבחינת מלח, פלפל וסוכר אם צריך.
  • מקפיצים את הפסטה לאחר הבישול עם הרוטב ומעט ממי הבישול של הפסטה, להגיש עם עוד רוטב מלמעלה ופטרוזיליה קצוצה.

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a0573771-e98e-4607-887e-6addbe584569','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('a0573771-e98e-4607-887e-6addbe584569','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה