[object HTMLHeadingElement]

פסטה פוזילי ברוטב עגבניות בזיליקום


להאזנה לתוכן:

פסטה טעימה, קלילה, מרעננת ומיוחדת, יכולה להיות כוכבת בכל ארוחה גם בימי הקיץ החמים כאשר משלבים בין פסטה, לגבינה ורטבים.

מותג הפסטה האיטלקי ברילה, מציע מתכון קייצי עם טוויסט: פסטה פוזילי ברוטב עגבניות בזיליקום, אשכול עגבניות שרי צלויות, המון עשבים וקרעי מוצרלה בפאלו.

צילום רונן מנגן
צילום רונן מנגן

רשימת חומרים ל-4 מנות:

1 חבילת פסטה קצרה פוזילי (500 גרם) מבושלת לפי הוראות היצרן

8 כפות רוטב עגבניות ובזיליקום, "ברילה"

 

להגשה:

20 עגבניות שרי

1 בצל חתוך לרצועות דקות

6 שיני שום פרוסות

3 ענפי תימין

3 גבעולי בזיליקום

6 כפות שמן זית

2 פלפל צ'ילי שלמים

מלח אטלנטי לפי הטעם

 

לקישוט:

2 כדורי מוצרלה די בפאלו (או כל מוצרלה טרייה) קרועים לפיסות

 

אופן ההכנה:

  1. על תבנית צלייה מסדרים עגבניות שרי, בצל, שום, תימין, בזיליקום, שמן זית, צ'ילי ומלח.
  2. צולים בחום גבוה, 200 מעלות, במשך כ-8 דקות, עד שמשחים.
  3. מוסיפים לסיר בישול הפסטה את הפסטה המבושלת ואת רוטב העגבניות, מחממים ומערבבים היטב.
  4. מעבירים לקערת הגשה, מסדרים מעל את תערובת עגבניות השרי הצלויות וקרעי המוצרלה ומגישים מיד.

 

 

 
 
x תמונה ללא תיאור
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה
נגישות