פסטה עם רוטב דלעת ואגוזי פקאן מקורמלת עם צ'ילי

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2033c741-eb0a-468d-bbba-cff7f1122b58','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2033c741-eb0a-468d-bbba-cff7f1122b58','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2033c741-eb0a-468d-bbba-cff7f1122b58','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2033c741-eb0a-468d-bbba-cff7f1122b58','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2033c741-eb0a-468d-bbba-cff7f1122b58','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2033c741-eb0a-468d-bbba-cff7f1122b58','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2033c741-eb0a-468d-bbba-cff7f1122b58','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

צילום טקה סטודיו

מרכיבים:

 

250 גר' ספגטי

 

1 בצל

 

2 שום

 

350 גר' דלעת

 

בירה 200 מ"ל

 

10 עלי בזיליקום

 

50 גר' אגוזי פקאן

 

20 גר' אגבה

 

שמן זית

 

קורט צ'ילי

 

מלח ופלפל שחור

 

הוראות הכנה:

 

מקלפים וקוצצים שום ובצל.

 

מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל והשום עם קורט מלח עד שהם משחימים.

 

מוסיפים למחבת קוביות דלעת קלופה, מערבבים ומוסיפים את הבירה.

 

שמים מכסה ומשאירים על אש נמוכה.

מסירים מהאש, מוסיפים עלי בזיליקום ומערבבים במיקסר חשמלי.

 

מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

 

מרתיחים פסטה אל דנטה במים עם מלח.

 

מסננים ושומרים חלק מהמים הרתוחים למועד מאוחר יותר.

 

מניחים את הרוטב בתבנית.

 

מוסיפים מעט ממי הפסטה ששמרנו קודם, ומביאים לרתיחה.

 

לאחר מכן מוסיפים פסטה ומערבבים עד שהכל מתאחד היטב.

 

מניחים את הפקאנים במחבת חמה ומערבבים.

 

מוסיפים אגבה וצ'ילי, מבשלים כמה דקות ומניחים על נייר אפייה עד שהקרמל מתקשה.

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('84dd952e-329b-472f-9d58-7b7dd5fef33c','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('84dd952e-329b-472f-9d58-7b7dd5fef33c','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה