$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('dc39cb38-6c00-457f-aab8-03a300d5b78f','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dc39cb38-6c00-457f-aab8-03a300d5b78f','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dc39cb38-6c00-457f-aab8-03a300d5b78f','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dc39cb38-6c00-457f-aab8-03a300d5b78f','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dc39cb38-6c00-457f-aab8-03a300d5b78f','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dc39cb38-6c00-457f-aab8-03a300d5b78f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dc39cb38-6c00-457f-aab8-03a300d5b78f','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
קל להכנה, טעים והכי מפנק שיש- חגיגה שלצ ירוקים שיפה לגוף ולעין .
מרכיבים (5 מנות): - 1 חבילה פסטה גירנדולה (או פוזילי)
- 6 תחתיות ארטישוק מבושלות חתוכות לרבעים, או פרוסות עבות.
- 2 זוקיני פרוס לפרוסות בעובי של חצי ס"מ
- 6 עלי מנגולד פרוסים לרצועות
- 4 שיני שום פרוס
- 4 כפות שמן זית
- כוס יין לבן
- חצי כפית מלח
- כף סילאן
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- כפית קליפת לימון מגוררת
- 100 גרם שקדים מולבנים קלויים
- 100 גרם פרמזן מגורר – להגשה לא חובה.
אופן ההכנה: - מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים – לא שוטפים.
- במחבת רחבה מניחים שמן זית, תחתיות ארטישוק, וזוקיני, מטגנים כ- 6 דקות
- מוסיפים עלי מנגולד, שום, מלח, פלפל וקליפת לימון מגוררת, מוסיפים יין לבן וכף סילאן ומביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
- מוסיפים את הפסטה למחבת הרחבה ומערבבים.
- מגישים בקערה חגיגית רחבה ומעל שקדים.
- ניתן להגיש עם פרמזן מגורר וניתן בלי כדי לשמור על המנה פרווה.
המתכון באדיבות המותג "ברילה"
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('8cc270c2-63f1-4842-92a8-41c1abe0ad1c','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('8cc270c2-63f1-4842-92a8-41c1abe0ad1c','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|