פסטה בוסיאטה קלאסית עם רוטב בולונז
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9b9aee29-6f74-4dc8-ade4-5eb26c610b73','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9b9aee29-6f74-4dc8-ade4-5eb26c610b73','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9b9aee29-6f74-4dc8-ade4-5eb26c610b73','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9b9aee29-6f74-4dc8-ade4-5eb26c610b73','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9b9aee29-6f74-4dc8-ade4-5eb26c610b73','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9b9aee29-6f74-4dc8-ade4-5eb26c610b73','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9b9aee29-6f74-4dc8-ade4-5eb26c610b73','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל יום הפסטה הבינלאומי, מתכון לפסטה קלאסית מסוג בוסיאטה, עם רוטב בולונז עשיר, מבשר טחון ורוטב עגבניות. השימוש במנה בפסטה בוסיאטיה קלאסית של "פסטה ריקו", פסטה פרמיום עשויה 100% חיטת דורום, עם אחוז חלבון גבוה. המנה עשירה וטעימה להפליא, קלה להכנה ומתאימה לארוחת צהריים או ערב חגיגית לכל המשפחה.
יום פסטה בינלאומי שמח! מצרכים (לכ-4-5 מנות): 1 חבילת פסטה טרייה מסוג בוסיאטה קלאסית של "פסטה ריקו"
500 גרם בשר בקר טחון/תחליף טחון טבעוני 1 בקבוק רוטב עגבניות לבולונז של "פסטה ריקו" (680 גרם) 2 עלי דפנה 4-5 עלי טימין 2 כפות שמן זית 1/2 כפית מלח ופלפל שחור 1/2 כפית צ'ילי גרוס (אופציונלי) אופן ההכנה: - במחבת גדולה דיה מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבשר הטחון עד להשחמה, תוך ערבוב בכף עץ.
- מוסיפים את בקבוק רוטב העגבניות ואת יתר המרכיבים לסיר ומערבבים היטב. מורידים את האש ללהבה נמוכה עד שמתקבלת רתיחה עדינה מאוד. מבשלים עד שהרוטב מסמיך למשך כחצי שעה עד 40 דקות.
- מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה (מי בישול רותחים עם מלח).
- יוצקים את הפסטה המבושלת לסיר הבולונז, מערבבים היטב ומגישים חם.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6ad72bc1-5710-4a08-a501-06d142868c98','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('6ad72bc1-5710-4a08-a501-06d142868c98','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|