פאי רועים ב-5 מרכיבים בלבד
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a16cb0f1-286a-4e7a-a3a5-f88b9e7c9849','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a16cb0f1-286a-4e7a-a3a5-f88b9e7c9849','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a16cb0f1-286a-4e7a-a3a5-f88b9e7c9849','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a16cb0f1-286a-4e7a-a3a5-f88b9e7c9849','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a16cb0f1-286a-4e7a-a3a5-f88b9e7c9849','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a16cb0f1-286a-4e7a-a3a5-f88b9e7c9849','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a16cb0f1-286a-4e7a-a3a5-f88b9e7c9849','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג מאסטר שף מציג מתכון מושלם לפאי רועים- מאפה בשר ותפוחי אדמה. 5 מרכיבים בלבד ויש לכם ארוחת ערב מושלמת בתבנית אחת!
מרכיבים ל-6 מנות: 6 תפוחי אדמה גדולים, מבושלים ומעוכים לפירה 2 כפות מיונז הולנדי מאסטר שף
לשכבת הבשר: 2 כפות שמן זית 500 גרם בקר טחון 1 פחית עגבניות חתוכות דק מאסטר שף תבלינים: מלח, פלפל ואורגנו יבש הוראות הכנה: - מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבשר 3-5 דקות תוך כדי הפרדה לפירורים. מוסיפים עגבניות, מתבלים ומבשלים 5 דקות.
- משטחים את התערובת בתבנית פיירקס.
- מערבבים את מחית תפוחי האדמה עם מיונז ורוטב שום. מתבלים גם במלח, פלפל ואורגנו.
- משטחים את מחית תפוחי האדמה על שכבת הבשר ואופים 20 דקות או עד להזהבה.
בתאבון..!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8ae86b20-a3a2-4bd2-901e-4ac0e70c4aed','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('8ae86b20-a3a2-4bd2-901e-4ac0e70c4aed','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|