עוגת גבינה עם קרמבל טחינה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4d7ab062-8ee5-4b11-8467-5e9e9bf39fbb','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d7ab062-8ee5-4b11-8467-5e9e9bf39fbb','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d7ab062-8ee5-4b11-8467-5e9e9bf39fbb','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d7ab062-8ee5-4b11-8467-5e9e9bf39fbb','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d7ab062-8ee5-4b11-8467-5e9e9bf39fbb','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d7ab062-8ee5-4b11-8467-5e9e9bf39fbb','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d7ab062-8ee5-4b11-8467-5e9e9bf39fbb','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
עוגת גבינה עם קרמבל טחינה יצרנית הטחינה "טורקיז" מגישה לרגל חג השבועות מתכון לעוגה חגיגית, מיוחדת וטעימה: עוגת גבינה עם קרמבל טחינה. עוגה מרהיבה עם שלוש שכבות של קלתית, מילוי מתוק של גבינה ומעל קרמבל טחינה פריך וטעים שמעניק לעוגה טעם עשיר הדומה לחלוה. העוגה קלה באופן יחסי להכנה, תקשט את שולחן החג ותהיה חגיגה לחיך לכל המשפחה.
חג שבועות שמח! מצרכים (ל-8 מנות): לבצק (בתבנית טארט בקוטר 24):
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות 1 ו-1/2 כוסות קמח 2 חלמונים 2/3 כוס אבקת סוכר 1 כפית מייפל משקולות/קטניות יבשות למלית: 1 גביע גבינת שמנת 28% 1 גביע שמנת חמוצה 15% 3/4 כוס סוכר 3 ביצים 50 גרם אבקת אינסטנט פודינג וניל לקרמבל טחינה: 2 כפות טחינה גולמית 2 כפות שמן 1/3 כוס סוכר חום 1 כוס פחות 2 כפות (110 גרם) קמח כוסמין מלא קורט מלח לקישוט: חופן פקאן מסוכר קצוץ 1 כף טחינה גולמית אופן ההכנה:
- במיקסר עם וו גיטרה או מעבד מזון עם להב פלסטיק מערבבים יחד את החמאה, הקמח והסוכר עד קבלת פירורים. מוסיפים את החלמונים והמייפל ומערבבים עד קבלת בצק (לא ללוש יותר מדי). מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי של כ-3 מ״מ ומכניסים למקרר עד לייצוב הבצק.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, מפרידים מניירות האפייה ומניחים על תבנית הטארט. מסדרים ומוודאים שהבצק נצמד לדפנות. מכסים בנייר האפיה ומניחים על הבצק משקולות או קטניות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד לאפייה מלאה של הבצק. מוציאים מהתנור ומורידים את הקטניות ונייר האפייה.
- מכינים את המלית: טורפים יחד את גבינת השמנת והשמנת החמוצה עד קבלת מרקם חלק. מוסיפים את הסוכר, הביצים ואבקת האינסטנט פודינג ומערבבים עד איחוד. מוזגים את המסה על הבצק ומכניסים למרכז התנור על 160 מעלות, ללא מאוורר/טורבו.
- אופים במשך כ-30 דקות ומנמיכים את החום ל- 150 מעלות למשך 25 דקות נוספות. מכבים את התנור, מצננים עם דלת פתוחה כ- 10 דקות ומכניסים למקרר למספר שעות.
- מכינים את הקרמבל: בקערה שמים את כל הרכיבים ומערבבים, תחילה במזלג ואחר כך בקצות האצבעות, עד לקבלת לפירורים. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד השחמה ומצננים.
- מפזרים את הקרמבל על העוגה ומקשטים מסביב בפקאן המסוכר. מזליפים מעט טחינה גולמית מעל ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('bab6145d-8dc0-454b-86f4-df44b4dddbdf','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('bab6145d-8dc0-454b-86f4-df44b4dddbdf','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|