$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4d629b32-8d1d-4271-91fd-840b201315fe','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d629b32-8d1d-4271-91fd-840b201315fe','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d629b32-8d1d-4271-91fd-840b201315fe','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d629b32-8d1d-4271-91fd-840b201315fe','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d629b32-8d1d-4271-91fd-840b201315fe','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d629b32-8d1d-4271-91fd-840b201315fe','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d629b32-8d1d-4271-91fd-840b201315fe','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
פירות ההדר של החורף הם בסיס מושלם לקינוחים רעננים, ביחוד התפוז אשר השידוך שלו עם שוקולד הפך לקאלט. מתכון קליל לעוגיות שוקולד תפוז שכיף לטבול בתה , המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka
מצרכים 2 ביצים M 5 כפות סוכר
60 גר' קמח ריבת תפוז שוקולד מריר לציפוי (100 גר' בקירוב)
הוראות הכנה נתחיל בעוגיות 1. חממו מראש תנור ב-180ºC. 2. הקציפו את הביצים יחד עם הסוכר (מומלץ להשתמש במיקסר) עד לקבלת תערובת כפולה בגודלה. 3. הוסיפו בהדרגה את הקמח לתערובת תוך ערבול איטי על מנת שהתערובת לא תהפוך לגושית או תאבד נפח. 4. כאשר התערובת מוכנה, הכינו מגש עם נייר אפייה. צרו עיגולים קטנים (קוטר של כ-4 ס''מ) בעזרת שתי כפות כף או בעזרת שקית אפייה. חשוב להשאיר רווח בין עיגול לעיגול על מנת לאפשר לעוגיות לתפוח מבלי להידבק האחת לשניה. 5. אפו את הבצק במשך כ-8 או 10 דקות בחום של 180ºC, עד לקבלת עוגיות בצבע חום מוזהב. 6. הוציאו את התבנית מהתנור וצננו. 7. כאשר העוגיות מגיעות לטמפרטורת החדר, הפכו אותן לצדן השני וצקו על כל אחת מהן כפית ריבה. 8. הניחו אותן בפריזר למספר דקות עד שהריבה תתקשה, ויהיה נוח יותר ליצור את זיגוג השוקולד מעל. ממשיכים בהכנת השוקולד: 1. חתכו את השוקולד והמיסו אותו מעל אדי מיים רותחים (שיטת בן-מארי). 2. כאשר השוקולד מומס, הוציאו את העוגיות מההקפאה ווזגגו אותו מעל לציפוי הריבה. תוכלו להיעזר בכף או לטבול את העוגיות בשוקולד. 4. לאחר שכל העוגיות מוכנות, הכניסו אותן למקפיא או השאירו אותן להתקרר בטמפרטורת החדר. ניתן להגיש לאחר שזיגוג השוקולד מוצק.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2d6af0ee-1474-4121-a919-c4dc722aeaa0','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('2d6af0ee-1474-4121-a919-c4dc722aeaa0','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('2d6af0ee-1474-4121-a919-c4dc722aeaa0','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|