עוגיות פיצוחים ב-5 דקות לכבוד ט"ו בשבט
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3a249cc3-ee3f-497a-b2f0-1c28803393ca','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3a249cc3-ee3f-497a-b2f0-1c28803393ca','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3a249cc3-ee3f-497a-b2f0-1c28803393ca','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3a249cc3-ee3f-497a-b2f0-1c28803393ca','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3a249cc3-ee3f-497a-b2f0-1c28803393ca','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3a249cc3-ee3f-497a-b2f0-1c28803393ca','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3a249cc3-ee3f-497a-b2f0-1c28803393ca','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
פסטיבל ט"ו בשבט ב"עם הטבע" נפתח חגיגית בשעה 11:00 עם שוק תוצרת עצמית, מוזיקה מעולה והמון המון כיף. לכבוד חג האילנות החל בתחילת השבוע הבא, קבלו עוגיות פיצוחים חגיגיות, בריאות ומדהימות. תמונות מההפנינג המתרחש ממש עכשיו ב"עם הטבע" מחכות לכם בכתבה. בואו בהמוניכם.
מתכון של אתי משה חביב מהבלוג קראנצ'ית. 50 גרם גרעיני דלעת 50 גרם שקדים מולבנים
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 100 גרם גרעיני חמניה 100 גרם פקאן טבעי קצוץ גס כל הפיצוחים טבעיים ולא קלויים 2חלבונים 1/2 כוס סוכר חוום מערבבים את כל הפיצוחים עם הסוכר, מוסיפים חלבונים ומערבבים היטב כשכל הפיצוחים מצופים היטב בחלבונים. לוקחים כפית מהמלית ומניחים על גבי נייר אפייה אופים בחום של 170 מעלות כ-15 דקות לא לאפות יותר מידי כי העוגיות נוטות להישרף. שימו לב! הן יוצאות רכות בתחילה אך כשהן מתקררות הן הופכות קראנציות וטעימות להפליא. בתיאבון תמונות מההפנינג שמתרחש ממש עכשיו ב"עם הטבע"
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6653e11c-a55e-4e24-94c5-2e6e2dad6c24','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('6653e11c-a55e-4e24-94c5-2e6e2dad6c24','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|