עוגיות גרנולה ריחניות ומפנקות
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('57d8c641-9a45-46bf-9b25-a111ca62e0d1','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('57d8c641-9a45-46bf-9b25-a111ca62e0d1','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('57d8c641-9a45-46bf-9b25-a111ca62e0d1','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('57d8c641-9a45-46bf-9b25-a111ca62e0d1','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('57d8c641-9a45-46bf-9b25-a111ca62e0d1','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('57d8c641-9a45-46bf-9b25-a111ca62e0d1','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('57d8c641-9a45-46bf-9b25-a111ca62e0d1','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
כשמתחשק משהו קטן ליד הקפה של הבוקר, עוגיות הגרנולה בתוספת קוקוס, צימוקים ואגוזים, הן בדיוק הדבר שירים לכם את היום. ככה מכינים אותן
נכון שלפעמים בא לכם משהו קטן, מפנק ומיוחד ליד הקפה? אז זהו! עוגיות הגרנולה אלו הן כל כך טובות, ריחניות והכי חשוב מפנקות, בדיוק כמו שצריך. מה צריך?
200 גרם חמאה 3 כפות דבש 4 כפות מים 1.5 כוסות קמח מלא (אני שמתי קמח לבן) – 200 גרם 2.5 כפיות אבקת אפיה 170 גרם סוכר חום 2 כוסות שיבולת שועל 100 גרם קוקוס 150 גרם צימוקים כהים 150 גרם אגוזי מלך קצוצים איך מכינים? להמיס במיקרו חמאה+דבש+מים. לערבב את כל החומרים היבשים היטב (קמח, אפיה, סוכר חום, שיבולת שועל, קוקוס, אגוזים וצימוקים). לאחד את שתי התערובות (היבשים והרטובים). להרטיב את הידיים וליצור עיגולים בגודל כדור פינג פונג. * לשים לב שתוך כדי כידרור מאחדים את המסה. שמים בתבנית את הכדורים במרווחים (הכדורים גדלים). לאפות את העוגיות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 15-20 דקות. לשים לב שהן לא משתזפות יתר על המידה. כשהעוגיות חמות הן רכות למגע כשהן מתקררות הן מתקשות. אלונה זוהר, אמא ל-3, חיה, נושמת ויוצרת אוכל. בעלת סטודיו לעיצוב ומזה מספר שנים מתמקדת באהבתה הגדולה למטבח ולאוכל. למתכונים נוספים אתם מוזמנים לבקר כאן.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f75a6c87-596f-40cf-b90b-28acbf03f8ba','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('f75a6c87-596f-40cf-b90b-28acbf03f8ba','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('f75a6c87-596f-40cf-b90b-28acbf03f8ba','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|