עוגות יוגורט אישיות עם פירות יער
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0ed27552-4c97-45d1-b654-46d5aa8aaa7e','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ed27552-4c97-45d1-b654-46d5aa8aaa7e','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ed27552-4c97-45d1-b654-46d5aa8aaa7e','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ed27552-4c97-45d1-b654-46d5aa8aaa7e','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ed27552-4c97-45d1-b654-46d5aa8aaa7e','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ed27552-4c97-45d1-b654-46d5aa8aaa7e','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ed27552-4c97-45d1-b654-46d5aa8aaa7e','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לרגל ראש השנה וחגי תשרי, מגישה פרימור, יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מתכון מיוחד של השף קונדיטור מיקי שמו, לעוגות יוגורט אישיות, עם פירות יער. העוגות בשילוב מיץ רימונים סחוט טבעי של פרימור, מתאימות לאירוח בימי החג וכקינוח, לצד שתייה חמה או קרה.
מצרכים (ל-4 עוגות בריוש): 200 חמאה רכה 3/4 כוס שמן קוקוס
1 וחצי כוסות סוכר דמררה 2 כפיות דבש 6 ביצים מידה L 1 וחצי כוסות קמח לבן 3/4 כוס קמח כוסמין 2 כפיות קמח שקדים 1 שקית אבקת אפייה 200 גרם גבינת ריקוטה 9% 100 גרם (1/2 גביע) יוגורט 3% 50 גרם פטל אדום קפוא לרוטב פירות אדומים: 3 כפות מיץ רימונים של "פרימור" 2 כפות דבש 150 גרם פירות אדומים קפואים אופן ההכנה: - במיקסר עם בוחש גיטרה מערבלים חמאה, שמן קוקוס וסוכר דמררה במהירות בינונית-גבוהה במשך כ- 5 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה ובהירה. מוסיפים את הביצים בהדרגה.
- מנפים את הקמחים, אבקת האפייה ואבקת השקדים. מנמיכים את המהירות ומוסיפים לסירוגין את הריקוטה והיוגורט ולבסוף את הקמחים המנופים עד לקבלת תערובת הומוגנית.
- מחממים תנור ל- 170 מעלות. מוזגים את התערובת ל- 4 תבניות בריוש עד לחצי הגובה. מפזרים מעט פטל אדום מעל כל עוגה ומוזגים את יתרת התערובת עד שיא גובה התבנית.
- אופים במשך כ- 40-50 דקות, עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. הופכים את העוגות על גבי רשת ומצננים.
- מכינים את הרוטב הפירות האדומים: בקלחת מחממים 3 כפות מיץ רימונים יחד עם הדבש והפירות האדומים הקפואים עד לקבלת תערובת סמיכה. מעטרים את העוגות ברוטב ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('94265944-6627-4fde-a5aa-f3674e84a081','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('94265944-6627-4fde-a5aa-f3674e84a081','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('94265944-6627-4fde-a5aa-f3674e84a081','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|