סלסילאות בצק עלים במילוי קרם ברולה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('47af1165-908c-4f88-bb2a-5f4d2e7dca6d','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('47af1165-908c-4f88-bb2a-5f4d2e7dca6d','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('47af1165-908c-4f88-bb2a-5f4d2e7dca6d','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('47af1165-908c-4f88-bb2a-5f4d2e7dca6d','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('47af1165-908c-4f88-bb2a-5f4d2e7dca6d','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('47af1165-908c-4f88-bb2a-5f4d2e7dca6d','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('47af1165-908c-4f88-bb2a-5f4d2e7dca6d','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

ט"ו באב בפתח ועמו ההכנות לדייט המיוחד שלכם ואין כמו קינוח מנצח שישלים את האוירה. המותג מאסטר שף מציע מתכון נפלא, מהיר וטעים למאפה בצק עלים במילוי קרם ברולה, שיעשה את הדייט שלכם ללא פחות ממושלם.

מרכיבים ל-12 סלסילות בצק עלים במילוי קרם ברולה:

 

  • 1/2 חבילת בצק עלים מוכן ומופשר לפי הוראות היצרן
  • 240 מ"ל (1 כוס) חלב
  • 240 מ"ל (1 כוס) קרם קוקוס של מאסטר שף
  • 1 שקית קרם ברולה של מאסטר שף
  • 2 כפות קמח

להגשה:

  • אבקת סוכר

 

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את הקרם ברולה: שמים בסיר בינוני את החלב, קרם הקוקוס, הקמח ותכולת שקית גדולה אחת של קרם ברולה, מערבבים ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב עד שהקרם מתחיל להסמיך. מכבים את האש ושומרים בצד.
  3. פותחים את בצק העלים וחותכים לריבועים 10 על 10 ס"מ.
  4. מרפדים כל שקע של תבנית שקעים בריבוע בצק. מצמידים אותו היטב לתחתית ולדפנות. מקפלים את הקצוות בצורה יפה.
  5. ממלאים כל שקע במלית עד 3/4 גובה.
  6. אופים כ-15 דקות, או עד שהסלסילות מזהיבות, והקרם מתייצב.
  7. מצננים קצת, משחררים מהתבנית, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

 

 

 צילום נמרוד סונדרס

תתכוננו להתאהב...

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('5cde144b-6edf-42b4-b1c1-5a6db45d429b','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('5cde144b-6edf-42b4-b1c1-5a6db45d429b','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5cde144b-6edf-42b4-b1c1-5a6db45d429b','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה