$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ff623f31-806e-43df-bd66-9f38d4133e5c','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ff623f31-806e-43df-bd66-9f38d4133e5c','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ff623f31-806e-43df-bd66-9f38d4133e5c','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ff623f31-806e-43df-bd66-9f38d4133e5c','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ff623f31-806e-43df-bd66-9f38d4133e5c','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ff623f31-806e-43df-bd66-9f38d4133e5c','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ff623f31-806e-43df-bd66-9f38d4133e5c','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לסלט פסטה יש תדמית מעט בעייתית – אולי משום שבמקרים רבים מכינים אותו משאריות פסטה שנשכחה במקרר, ועוד כמה מוצרים שיש במקרה בבית. אבל אם מבשלים את הפסטה בצורה מדויקת ובוחרים לה את החברים הנכונים – ירקות טריים, אגוזים קראנצ’יים, עשבי תיבול וגבינות טובות - התוצאה צבעונית, עסיסית ומצוינת לאירוח וגם לפיקניק. אם הכנתם את הסלט מראש ושמרתם בקירור, הוציאו אותו מהמקרר כחצי שעה לפני ההגשה ורעננו מעט את התיבול עם זילוף שמן זית והוספת מעט עשבי תיבול טריים.
סלט פסטה צבעוני לכ- 4-6 מנות. 1 חבילה של 500 גרם פסטה קצרה של גראפלו. כמו: פוזילי, רדיאטורי, פרפרים וכו' 1 צנצנת 290 גרם של בצלצלים צלויים של Terredrude מסוננים מהשמן וחצויים
1 צנצנת 290 גרם רבעי ארטישוק משומרים של Terrecrude מסוננים מהשמן 200 גרם גבינת מנצ׳גו של TGT מגוררת 1כוס זיתי קלמטה מגולענים וחצויים חופן עלי בזיליקום קרועים 100גרם אגוזי מלך קלויים שבורים חופן עלי רוקט 1 בצל סגול חצוי ופרוס דק ½1 כוסות עגבניות שרי צבעוניות חצויות לרוטב: 1/3כוס שמן זית Cirio 2כפות חומץ בלסמי של Cirio 2 כפות ממרח פסטו מלח ופלפל שחור גרוס מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן. מעבירים לקערה. מוסיפים את יתר חומרי הסלט ומערבבים. שמים את חומרי הרוטב בצנצנת ומנערים עד לקבלת רוטב אחיד. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים. אם לא מגישים מיד שומרים במקרר ללא האגוזים. את האגוזים מוסיפים ממש לפני ההגשה לפריכות מקסימלית. מה שותים לצד סלט הפסטה ? Sartori - Valpolicella Classico יינות ולפוליצ'לה מאזור ורונה מתאפיינים במרקם קטיפתי וטעם עדין ורענן, ולכן הם מעולים למאכלים קרים קלים כגון אנטיפסטי, כריכים או סלט פסטה עסיסי. באדיבות רשת טיב טעם וחברת הבת ישרקו המייבאת לארץ מגוון מוצרים מיוחדים מאיטליה בטעמים אוטנטיים כמו באיטליה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('1069c9fd-6af7-4a96-a250-76058a5b8f23','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('1069c9fd-6af7-4a96-a250-76058a5b8f23','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1069c9fd-6af7-4a96-a250-76058a5b8f23','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|