$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('889d8679-383c-49ca-97d1-f16d8701d1f3','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('889d8679-383c-49ca-97d1-f16d8701d1f3','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('889d8679-383c-49ca-97d1-f16d8701d1f3','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('889d8679-383c-49ca-97d1-f16d8701d1f3','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('889d8679-383c-49ca-97d1-f16d8701d1f3','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('889d8679-383c-49ca-97d1-f16d8701d1f3','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('889d8679-383c-49ca-97d1-f16d8701d1f3','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג מאסטר שף מציע מתכון נפלא לארוחה קלה, משביעה ומלאת בריאות, סלט עדשים חם!
מצרכים: - 2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות קטנות
- 1/4 כפית מלח
- 2 כפות שמן זית לתיבול הדלעת
- 3 כפות שמן זית לטיגון
- 1 בצל קצוץ
- 1 קופסה עדשים ירוקות מאסטר שף, מסוננת
- 2 כפות רוטב סויה מאסטר שף
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- כפית כמון
- 2 כפות חומץ בלסמי
- חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
- רבע כוס שקדים קלויים
ההכנה: מערבבים את קוביות הדלעת עם שמן זית ומעט מלח וצולים בתנור על תבנית מרופדת בנייר אפייה, למשך 20 דקות עד שהן משחימות. במחבת רחבה מניחים שמן זית ובצל קצוץ, מערבבים מוסיפים את העדשים ואת קוביות הדלעת ומערבבים. מוסיפים רוטב סויה, מלח, פלפל, כמון וחומץ בלסמי, מוסיפים פטרוזיליה מערבבים ומסירים מהאש, מגישים עם שקדים קלויים מעל.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('319bc188-2f36-444e-b045-b55416650ecf','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('319bc188-2f36-444e-b045-b55416650ecf','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|