סלט סלק צלוי וגרגרי חומוס
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('38295e3d-ac75-4e70-b4bb-7654ced95877','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('38295e3d-ac75-4e70-b4bb-7654ced95877','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('38295e3d-ac75-4e70-b4bb-7654ced95877','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('38295e3d-ac75-4e70-b4bb-7654ced95877','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('38295e3d-ac75-4e70-b4bb-7654ced95877','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('38295e3d-ac75-4e70-b4bb-7654ced95877','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('38295e3d-ac75-4e70-b4bb-7654ced95877','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
קבלו מתכון לסלט סלק מפנק - 6 מנות 5 דק’ הכנה , שעה וחצי אפייה תנו לסלק את הזמן שלו בתנור, והוא יפיק מעצמו טעמים מופלאים, שיתחדדו עוד יותר על רקע התפאורה שתבוא בהמשך.
המרכיבים: 3 סלקים גדולים 1 כוס גרגרי חומוס מבושלים (אפשר גם משומרים או מהקפאה) 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
לרוטב: 60 מ”ל (1/4 כוס) שמן זית 80 מ”ל (1/3 כוס) מיץ לימון סחוט טרי 1/4 כפית זרעי כמון כתושים טריים 1 כף סוכר 1/2 כפית מלח 2-3 שיני שום קצוצות
להגשה: צרור ארוגולה חתוך גס אופן ההכנה: 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מכינים את הסלק והרוטב: עוטפים כל סלק ברדיד אלומיניום. 3. אופים כשעה עד שעה וחצי עד לריכוך. מצננים, קולפים וחותכים לאצבעות.
4. מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת. 5. מכינים את הסלט ומגישים: מערבבים את הסלק עם גרגרי חומוס ובצל ירוק. מוסיפים את הרוטב, מערבבים קלות, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור במקרר עד 24 שעות. 6. לפני ההגשה מערבבים את הסלט עם ארוגולה ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('4ffd5776-73a8-44ad-8877-14c5f68f24c3','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('4ffd5776-73a8-44ad-8877-14c5f68f24c3','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|